Μονακό-Παναθηναϊκός, δυσκολίες στο πριγκηπάτο

Reading time4 λ

Αδρεναλίνη στα κόκκινα στη Euroleague, με Μονακό-Παναθηναϊκός και πολλές επιλογές για ποντάρισμα

Στις 22:00 διεξάγεται το Μονακό-Παναθηναϊκός για την Euroleague καιστην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα σε πληθώρα αγορών του παιχνιδιού με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

O Παναθηναϊκός, αναμφίβολα, έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μονακό. Οι «πράσινοι» στερούνται βαθμολογικού στόχου, πέραν του να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Την στιγμή που η αντίπαλος της «καίγεται» για να βρεθεί στα play offs, έχοντας και πολύ υψηλότερους στόχους σε όλη τη σεζόν. Με ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή του Μπέικον εκεί που μεγαλούργησε πέρυσι, ενώ από την άλλη μεριά υπάρχει και η παρουσία του πρώην παίκτη των «πρασίνων», Μάικ Τζέιμς, στους Μονεγάσκους.

Απόψε αγωνίζονται και οι δύο τουρκικές ομάδες της Euroleague, αμφότερες μακριά από την έδρα τους, στους αγώνες Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενέρμπαχτσε και Ερυθρός Αστέρας-Εφές Πίλσεν, σε δύο γήπεδα που οι οπαδοί των γηπεδούχων συνηθίζουν να τα κάνουν να «κοχλάζουν».

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΣΤΟ EUROCUP

Στο Eurocup διεξάγονται δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για τον πρώτο όμιλο, αφού οι δύο πρωτοπόροι παίζουν στις έδρες των ομάδων που ακολουθούν στις αμέσως επόμενες θέσεις, στην τρίτη και στην τέταρτη. Τα φωτά λοιπόν, όχι αδίκως, πέφτουν στους αγώνες Μπουργκ-Μπανταλόνα και Ουλμ-Προμετέι, ενώ για τον ίδιο όμιλο γίνεται και ένας ιταλικός «εμφύλιος», το Βενέτσια-Μπρέσια.

Στο Basketball Champions League το παιχνίδι που ξεχωρίζει και έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον απόψε είναι ο γαλλικός «εμφύλιος» Στρασβούργο-Ντιζόν.

Μετά τα μεσάνυχτα, όπως τις περισσότερες καθημερινές, ξεκινάει το κουπόνι του NBA, χωρίς το μεγάλο παιχνίδι. Όμως, περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και στις δύο περιφέρειες, μεταξύ ομάδων που δεν απέχουν πολύ βαθμολογικά και θα παλέψουν για να μπουν στα play offs, είτε απευθείας, είτε μέσω του play in tournament. Τέτοιοι αγώνες είναι οι Ουάσιγκτον Γουίζαρντς-Ατλάντα Χοκς, Μαιάμι Χιτ-Κλίβελαντ Καβαλίερς και Νιού Όρλεανς Πέλικανς -Ντάλας Μάβερικς.

19:30 Μακάμπι Τελ Αβιβ-Φενέρμπαχτσε            `              Euroleague

20:30 Ουλμ-Προμετέι                                                                    Eurocup

20:30 Μπούργκ-Μπανταλόνα                                                  Eurocup

21:00 Βενέτσια-Μπρέσια                                                            Eurocup

21:00 Στρασβούργο-Ντιζόν                                                        Champions League

21:30 Ερυθρός Αστέρας-Εφές Πίλσεν                                    Euroleague

22:00 Μονακό-Παναθηναϊκός                                                  Euroleague

02:00 Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Ατλάντα Χοκς                    NBA

02:30 Μαϊάμι Χιτ-Κλίβελαντ Καβαλίερς                               NBA

02:30 Νιού Όρλεανς Πέλικανς -Ντάλας Μάβερικς           NBA