Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλανο, με πατημένο γκάζι

Reading time4 λ

Η σύγκρουση Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο περιλαμβάνει σπουδαίες επιλογές για στοιχημα.

Μια σειρά από συναρπαστικά ραντεβού είναι προγραμματισμένα για σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Το φινάλε του πρώτου γύρου της Euroleague είναι λογικό να κλέβει την παράσταση και ειδικά η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο, που θα αρχίσει στις 21:00, αφού και οι δύο ομάδες έχουν… πατημένο το γκάζι και θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Όπως είναι λογικό, η ψυχολογία του Ολυμπιακού, έπειτα από τον εκτός έδρας θρίαμβό του στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στα ύψη. Αυτή θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, να παραμείνει στην τετράδα και να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής. Μόνο που η Αρμάνι Μιλάνο έχει «αφυπνιστεί» για τα καλά. Μετρά τρεις νίκες στη σειρά, με τελευταία αυτή επί της Βαλένθια και μοιάζει να επιστρέφει για τα καλά στη μάχη για την οκτάδα.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ Ο… ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι προβολείς, βέβαια, κατευθύνονται και στο παραδοσιακό ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιχειρήσει να «σβήσει» την ήττα από την Μπασκόνια για να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης, την ώρα που η Μακάμπι Τελ Αβίβ προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί της Αναντολού Εφές και προσβλέπει στην τρίτη σερί επιτυχία, με την οποία θα μπει κι αυτή στην εξίσωση της κορυφής. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι μάχες Αναντολού Εφές-Βιλερμπάν και Βαλένθια-Ερυθρός Αστέρας.

Καυτό είναι το βράδυ και στο NBA, όπου έχουμε μια ενδεκάδα σπουδαίων μαχών. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί, φυσικά, το παιχνίδι Μιλγουόκι Μπακς-Σάρλοτ Χόρνετς. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται σε… διαστημική κατάσταση, αφού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μετρά 43,2 πόντους, 18,2 ριμπάουντ και 7,2 ασίστ (!), οι Μιλγουόκι Μπακς θα ψάξουν την τρίτη διαδοχική νίκη, έπειτα από αυτές με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και τους Τορόντο Ράπτορς, ώστε να «αγγίξουν» ξανά την κορυφή του πρωταθλήματος. Απέναντί τους έχουν τους ουραγούς της Ανατολής, Σάρλοτ Χόρνετς, οι οποίοι μετρούν τρεις σερί ήττες, με τελευταία αυτή από τους Μέμφις Γκρίζλις. Σπουδαίες συγκρούσεις μας περιμένουν ακόμη στα ζευγάρια Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μπρούκλινς Νετς και Ντένβερ Νάγκετς-Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα ματς Ιντιάνα Πέισερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Φοίνιξ Σανς-Μαϊάμι Χιτ.

19:30   Αναντολού Εφές-Βιλερμπάν                                   Euroleague

21:00   Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο                                  Euroleague

21:30   Βαλένθια-Ερυθρός Αστέρας                                   Euroleague

21:45   Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ                      Euroleague

02:00   Ιντιάνα Πέισερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς       NBA

02:00   Φιλαδέλφεια 76ερς-Σικάγο Μπουλς                      NBA

02:30   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μπρούκλινς Νετς          NBA

02:30   Τορόντο Ράπτορς-Νιού Γιορκ Νικς                       NBA

03:00   Μιλγουόκι Μπακς-Σάρλοτ Χόρνετς                      NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς NBA

03:00   Σαν Αντόνιο Σπερς-Ντιτρόιτ Πίστονς                   NBA

04:00   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Λος Άντζελες Κλίπερς NBA

04:00   Ντένβερ Νάγκετς-Κλίβελαντ Καβαλίερς              NBA

05:00   Φοίνιξ Σανς-Μαϊάμι Χιτ                                         NBA

05:30   Λος Άντζελες Λέικερς-Ατλάντα Χοκς                   NBA