Ολυμπιακός-Μονακό, για το προβάδισμα

Reading time3 λ

Η πρώτη κόντρα του Ολυμπιακού με τη Μονακό περιλαμβάνει εντυπωσιακές προσφορές για live στοίχημα.

Μια άκρως συναρπαστική βραδιά μας περιμένει στα παρκέ και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Φυσικά, η πρώτη μάχη Ολυμπιακός-Μονακό για τα πλέι-οφ της Euroleague, το τζάμπολ της οποίας γίνεται στις 21:00, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το προβάδισμα στη σειρά.

Η κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο αποτέλεσε μια πρώτη υπέρβαση για τον Ολυμπιακό. Με όπλο την «καυτή» έδρα, αφού έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια, αλλά και την πληρότητα, αφού έχουν ξεπεραστεί όλα τα προβλήματα τραυματισμών και ασθενειών, ο κυπελλούχος Ελλάδας θα επιχειρήσει να κάνει το πρώτο βήμα προς το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Η Μονακό, πάντως, αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της σεζόν. Κέρδισε και τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στην κανονική περίοδο, τερματίζοντας έβδομη και πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει.

Απόψε διεξάγεται και η πρώτη μάχη του κλασικού ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο ολοκλήρωσε την πρώτη φάση με τέσσερις διαδοχικές ήττες, ενώ υπάρχουν διαρκείς αναταράξεις στο εσωτερικό της. Αντίθετα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ένα «ντεμαράζ» έξι νικών και ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα αποφασισμένη για το «break».

ΣΑΣΠΕΝΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ NBA

Το δεύτερο πιάτο της φάσης των 16 του Eurocup περιλαμβάνει πέντε αγώνες. Οι προβολείς θα στραφούν στα Παρτιζάν-Μπούρσασπορ και Βίρτους Μπολόνια-Λιετκαμπέλις, με τις οικοδέσποινες να καλούνται να αποδείξουν ότι είναι τα φαβορί. Κάτι που ισχύει και στις αναμετρήσεις Βαλένθια-Αμβούργο και Γκραν Κανάρια-Σλάσκ Βρότσλαβ, όπου οι δύο ισπανικές ομάδες έχουν στα χαρτιά ισχυρό προβάδισμα. Ισορροπημένη, αντίθετα, φαντάζει η σύγκρουση Μπουλόν Μετροπολιτάν-Βενέτσια. Στο FIBA Europe Cup, έχουμε απόψε τον πρώτο τελικό Ρέτζιο Εμίλια-Μπαχτσέσεχιρ, στον οποίο όλα μοιάζουν ανοιχτά.

Ο πρώτος γύρος των πλέι-οφ του NBA συνεχίζεται με μπόλικο σασπένς. Η σύγκρουση Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς βρίσκεται στο επίκεντρο. Οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς πήραν το προβάδισμα στη σειρά, χάρη στην κυριακάτικη νίκη με 93-86. Με οδηγό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είχε 27 πόντους, 16 ριμπάουντ και 2 μπλοκ στον πρώτο αγώνα, τα Ελάφια θέλουν να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης κόντρα στους μαχητικούς Ταύρους.

Συγκλονιστικό αναμένεται και το δεύτερο ματς Μπόστον Σέλτικς-Μπρούκλιν Νετς. Οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν με 115-114 την Κυριακή, με καλάθι του Τζέισον Τέιτουμ στην εκπνοή, ωστόσο οι Μπρούκλιν Νετς έχουν την κλάση για να απαντήσουν. Το ζευγάρι Τορόντο Ράπτορς-Φιλαδέλφεια 76ερς ανταμώνει για τρίτη φορά. Οι Φιλαδέλφεια 76ερς ταξίδεψαν στο Τορόντο, έχοντας στις αποσκευές τους το προβάδισμα με 2-0, αφού επικράτησαν με 131-111 και 112-97 στα δύο πρώτα παιχνίδια.

21:00   Ολυμπιακός-Μονακό                              Euroleague

21:00   Μπουλόν Μετροπολιτάν-Βενέτσια         Eurocup

21:30   Βαλένθια-Αμβούργο                              Eurocup

21:30   Παρτιζάν-Μπούρσασπορ                        Eurocup

21:30   Ρέτζιο Εμίλια-Μπαχτσέσεχιρ                 FIBA Europe Cup

21:45   Βίρτους Μπολόνια-Λιετκαμπέλις           Eurocup

22:00   Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ       Euroleague

22:00   Γκραν Κανάρια-Σλάσκ Βρότσλαβ          Eurocup

02:00   Μπόστον Σέλτικς-Μπρούκλιν Νετς        NBA

03:00   Τορόντο Ράπτορς-Φιλαδέλφεια 76ερς    NBA

04:30   Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς        NBA