Ολυμπιακός-Βιλερμπάν, νίκη για την τετράδα

Reading time3 λ

Πλήθος επιλογών για ποντάρισμα προσφέρονται στην καθοριστική αναμέτρηση Ολυμπιακός-Βιλερμπάν

Απόψε το βράδυ, στις 21:00, στο Ολυμπιακός-Βιλερμπάν, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία με μία νίκη να σφραγίσει μία θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά από τη στιγμή που το Final 4 διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δώσει «το παρών» σε αυτό. Σίγουρα για λόγους γοήτρου ο Ολυμπιακός θα ήθελε να κατακτήσει την πρώτη θέση, όμως η πραγματικότητα είναι πώς οποιαδήποτε από την πρώτη έως την τέταρτη δίνει το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των play offs.

Μόνο ο πιθανός αντίπαλος αλλάζει και έτσι όπως εξελίσσεται η φετινή διοργάνωση, ίσως τελικά αποδειχθεί καλύτερο να αποφύγει κάποια ομάδα την πρώτη θέση, παρά να την κατακτήσει. Πάντως, σε περίπτωση που κερδίσει απόψε, εξασφαλίζει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας, δηλαδή μία θέση στην τετράδα. Κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ πιθανό να συμβεί, αφού απέναντι του βρίσκει την ουραγό Βιλερμπάν, γι’ αυτό προσφέρεται και στο 1,09* η νίκη του Ολυμπιακού στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε, όσον αφορά τουλάχιστον τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δηλαδή αν κερδίσει, εξασφαλίζει την παρουσία της στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play offs. Η μόνο διαφορά σε σχέση με τον αγώνα του Ολυμπιακού είναι πώς αντιμετωπίζει μία πολύ καλύτερη αντίπαλο, τη Φενέρμπαχτσε, που κυνηγάει επίσης την τέταρτη θέση, αν και πλέον βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Ίσως πάντως να έχει και μεγαλύτερο κίνητρο, αφού θα γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα του Ζαλγκίρις-Μονακό, που διεξάγεται νωρίτερα και έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ζαλγκίρις παλεύει για να βρεθεί στα play offs, ενώ η Μονακό είναι αυτή που κατέχει αυτή τη στιγμή την τέταρτη και τελευταία θέση που δίνει το πλεονέκτημα έδρας.

Στο Ερυθρός Αστέρας-Βαλένθια, η Βαλένθια έχει θεωρητικά κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στα play offs, μόνο αν κερδίσει απόψε, αλλά ακόμη και να συμβεί αυτό, δύσκολα θα τα καταφέρει, κυρίως επειδή έχει πολλές ομάδες μπροστά της στο βαθμολογικό πίνακα.

Τέλος, απουσιάζει το πολύ μεγάλο παιχνίδι από το σημερινό κουπόνι του NBA, με πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τις Φιλαδέλφεια 76ερς-Ντάλας Μάβερικς, Νιου Γιορκ Νικς-Μαϊάμι Χιτ και Μέμφις Γκρίζλις-Λος Άντζελες Κλίπερς.

19:00     Ζαλγκίρις-Μονακό         Euroleague

20:00     Ερυθρός Αστέρας-Βαλένθια      Euroleague

21:00     Ολυμπιακός-Βιλερμπάν               Euroleague

21:45     Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε Euroleague

02:30     Φιλαδέλφεια 76ερς-Ντάλας Μάβερικς NBA

02:30     Νιου Γιορκ Νικς-Μαϊάμι Χιτ        NBA

03:00     Μέμφις Γκρίζλις-Λος Άντζελες Κλίπερς ΝΒΑ

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |