Παναθηναϊκός-Παρτιζάν, ιδιαίτερη μονομαχία

Reading time3 λ

Μεγάλης σημασίας το ματς του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν, περιλαμβάνει πολλές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στην έκτη στροφή εισέρχεται απόψε η Euroleague, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η σπουδαία αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Παρτιζάν, που είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα. Από τη μια είναι η βαθμολογική ανάγκη και των δύο ομάδων και από την άλλη η ιδιαιτερότητα που υπάρχει πάντα εξαιτίας της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής επιστρέφει για μια ακόμα φορά ως αντίπαλος στον… τόπο του εγκλήματος και αναμένεται να αποθεωθεί. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι λογικό να μην ξεχνούν τα 13 χρόνια που πέρασε ο «Ζοτς» στον πάγκο της ομάδας τους, με απολογισμό –μεταξύ άλλων- πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους. Βέβαια, για τους Πράσινους, η ανάγκη για νίκη είναι μεγάλη, αφού με ρεκόρ 1-4, έπειτα και από την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δε θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια για είσοδο στην οκτάδα. Το ντεμπούτο του Αμερικανού φόργουορντ Ντουέιν Μπέικον αποτελεί πόλο έλξης. Την ίδια στιγμή, η Παρτιζάν προέρχεται από δύο σερί νίκες, τις πρώτες στη φετινή διοργάνωση, με τελευταία αυτή επί της Ζαλγκίρις Κάουνας και πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Το πιο σπουδαίο ματς της βραδιάς, βέβαια, είναι το Αρμάνι Μιλάνο-Ρεάλ Μαδρίτης. Η Αρμάνι Μιλάνο των αρκετών μεταπτώσεων θέλει να αμβλύνει τις εντυπώσεις της βαριάς ήττας από την Μπαρτσελόνα και να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη. Η Ρεάλ Μαδρίτης, στον αντίποδα, έχει εξίσου μεγάλα σκαμπανεβάσματα, όπως αποδεικνύει η ήττα στο «άντρο» της από τη Βίρτους Μπολόνια. Σπουδαία μάχη αναμένεται και στο Μπάγερν-Αναντολού Εφές, καθώς και στο Μπασκόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μόλις δύο, αλλά άκρως ενδιαφέροντα ματς υπάρχουν απόψε στο NBA. Σε πρώτο πλάνο το Ορλάντο Μάτζικ-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι Ορλάντο Μάτζικ, που γνώρισαν δύο ήττες στη μίνι περιοδεία τους στη Δύση, αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της ανατολικής περιφέρειας. Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς καλούνται να… ξορκίσουν τις τρεις διαδοχικές ήττες που έχουν υποστεί. Αξιόλογο και το Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντένβερ Νάγκετς. Την ίδια επίδοση έχουν ως τώρα οι δύο ομάδες στη δυτική περιφέρεια (4-3). Μόνο που οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες. Όμως, οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν ήδη μια νίκη στο ενεργητικό τους επί των αποψινών αντιπάλων τους, αυτή με 122-117 στις 22 Οκτωβρίου.

21:15   Μπασκόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ                   Euroleague

21:30   Αρμάνι Μιλάνο-Ρεάλ Μαδρίτης                   Euroleague

21:30   Μπάγερν-Αναντολού Εφές                            Euroleague

21:30   Παναθηναϊκός-Παρτιζάν                               Euroleague

02:00   Ορλάντο Μάτζικ-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς         NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντένβερ Νάγκετς  ΝΒΑ