Παρτιζάν-Ολυμπιακός, σε μία «καυτή» έδρα

Reading time3 λ

Η μεγάλη μάχη Παρτιζάν-Ολυμπιακός συνοδεύεται από δεκάδες επιλογές για στοιχημα

Το βράδυ της Παρασκευής, στις 21:00, διεξάγεται το Παρτιζάν-Ολυμπιακός, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να κρατηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πώς η κατάκτηση της κορυφής στην Euroleague δεν αποτελεί μονόδρομο, αφού όλες οι ομάδες της πρώτης τετράδας θα έχουν πλεονέκτημα έδρας στα play offs, και το final 4 γίνεται σε ουδέτερο έδαφος. Σήμερα, ωστόσο, υπάρχει και η ιδιαιτερότητα της κόντρας με έναν προπονητή που οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν συνηθίσει να βρίσκονται σε κόντρα, λόγω της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, υπάρχει και το θέμα της αδερφοποίησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, που αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο της Παρτιζάν.

Οποιαδήποτε γκέλα του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί η δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βέβαια έχει επικίνδυνη και δύσκολη έξοδο στην Ιταλία, αγωνιζόμενη στη Μπολόνια, στο Βίρτους Μπολόνια -Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Με το Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν κλείνει το κουπόνι της Euroleague σήμερα, με την Αρμάνι Μιλάνο να συνεχίζει την αντεπίθεση της και την προσπάθεια να μπει στα play offs, έστω και την τελευταία στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί πώς έχει πετύχει επτά νίκες στους οκτώ τελευταίους αγώνες, έχοντας χάσει μόνο στη δύσκολη έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Νωρίτερα, διεξάγονται άλλα δύο παιχνίδια με μεγάλη σημασία όσον αφορά στη συμμετοχή κάποιων ομάδων στα play offs, τα Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις, Μονακό-Βαλένθια, με όλες τις ομάδες να έχουν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο NBA, τα ξημερώματα του Σαββάτου, το μεγάλο παιχνίδι είναι το τελευταίο χρονικά, το Λος Άντζελες Λέικερς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς. Οι δύο ομάδες είναι στις θέσεις που οδηγούν στο play in tournament, αλλά τις χωρίζει μόνο μία νίκη, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς, αν τους κερδίσουν απόψε.

Νωρίτερα, στο Γιούτα Τζαζ-Μιλγουόκι Μπακς, οι Μιλγουόκι Μπακς θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στην προσπάθεια τους να διατηρηθούν στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας, αλλά και να παραμείνουν με το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το πρωτάθλημα, κάτι που θα τους δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος της σεζόν.

Δύο ακόμη πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται σε πόλεις της δυτικής περιφέρειας, μεταξύ ομάδων που θα συμμετάσχουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στα play offs, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Φιλαδέλφεια 76ερς και Φοίνιξ Σανς-Σακραμέντο Κινγκς.

19:45     Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις           Euroleague

20:00     Μονακό-Βαλένθια         Euroleague

20:00     Βίρτους Μπολόνια-Ρεάλ Μαδρίτης        Euroleague

21:00     Παρτιζάν-Ολυμπιακός Euroleague

22:00     Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν          Euroleague

03:00     Γιούτα Τζαζ-Μιλγουόκι Μπακς NBA

04:00     Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Φιλαδέλφεια 76ερς  NBA

04:00     Φοίνιξ Σανς-Σακραμέντο Κινγκς               NBA

04:30     Λος Άντζελες Λέικερς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς   NBA