Παρτιζάν-Ρεάλ, το παιχνίδι της χρονιάς

Reading time3 λ

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον και πληθώρα επιλογών για στοιχημα στο Παρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης

Σήμερα διεξάγονται δύο αγώνες για τα play offs της Euroleague, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και αυτός που περιμένει με αγωνία όλη η Ευρώπη, το Παρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης. Δυστυχώς, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Μετά τα όσα τραγικά έγιναν στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στη Μαδρίτη, όλοι περιμένουν την αντίδραση των οπαδών της Παρτιζάν. Αρκετοί παίκτες της ομάδας προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ βοηθάει και η απουσία ορισμένων πρωταγωνιστών των επεισοδίων, οι οποίοι τιμωρήθηκαν, κυρίως του Γιαμπουσέλε. Επίσης θα λείψει ο Ντεκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θα απουσιάσουν και οι Πάντερ, Λεσόρ από την μεριά της Παρτιζάν, αλλά και ο τραυματίας Έξουμ.

Η Παρτιζάν, βέβαια, έχει πλέον τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, κερδίζοντας δύο αγώνες στη Μαδρίτη. Χρειάζεται μόλις μία για να «σφραγίσει» το εισιτήριο της για το final-4. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το βάθος της, αλλά δεν είναι στα καλύτερα της, έχοντας και αυτή μεγάλο πρόβλημα με τον τραυματισμό του Ταβάρες.

Λίγο νωρίτερα γίνεται το τρίτο παιχνίδι της σειράς Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μονακό, όπου το σκορ είναι στο 1-1. Και σε αυτό το ζευγάρι, πάντως, υπήρξε «σπάσιμο» της έδρας, με τη Μακάμπι να έχει την ευκαιρία, αν εκμεταλλευτεί το γήπεδό της, να περάσει στο final-4, κάνοντας δύο νίκες στο «Γιαντ Ελιάου».

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΜΠΡΟΝ

Ξημερώματα Τετάρτης διεξάγονται δύο αγώνες για τα ημιτελικά των περιφερειών του ΝΒΑ, ένα στην Ανατολή και ένα στη Δύση, οι αναμετρήσεις Νιου Γιορκ Νικς-Μαϊάμι Χιτ και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Λος Άντζελες Λέικερς.

Ξεκινώντας ανάποδα, από την δεύτερη, υπάρχουν κάποιες κοινότυπες εκφράσεις, οι οποίες μπορεί να χρησιμοποιούνται πολύ, ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζουν… γάντι. Μία από αυτές είναι «η καρδιά του πρωταθλητή», η οποία «μίλησε» στο τελευταίο παιχνίδι της προηγούμενης σειράς για τους Γουόριορς, όταν κέρδισαν δια περιπάτου εκτός έδρας τους Κινγκς. Ο Στεφ Κάρι βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά, σκόραρε 50 πόντους, «κλειδώνοντας» το ραντεβού με τον Λεμπρόν Τζέιμς και την παρέα του. Μάλιστα, οι Γουόριορς έχουν πλέον και το πλεονέκτημα έδρας, σε μία σειρά που ξεκινάει σήμερα τα ξημερώματα.

Το Νιου Γιορκ Νικς-Μαϊάμι Χιτ είναι το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, με τους Χιτ να κάνουν το «μπρέικ» στο πρώτο, όπως είχε συμβεί και στη σειρά απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς. Σε αυτόν τον αγώνα υπάρχουν δύο μεγάλα ερωτηματικά και έχουν να κάνουν με δύο «αστέρια» των δύο ομάδων. Ο Τζούλιους Ραντλ των Νιου Γιορκ Νικς έχασε το πρώτο παιχνίδι λόγω τραυματισμού και ίσως λείψει και σήμερα. Παράλληλα, στον πρώτο αγώνα χτύπησε ο Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι, αλλά έχοντας εμφανώς πρόβλημα.

21:05     Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μονακό       Euroleague

21:30     Παρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης           Euroleague

02:30     Νιου Γιορκ Νικς-Μαϊάμι Χιτ        NBA

05:00     Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Λος Άντζελες Λέικερς                NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |