Ζαντάρ-Παρτιζάν, η πρεμιέρα του Ομπράντοβιτς

Reading time2 λ

Ξεχωριστός ο αγώνας της Ζαντάρ με την Παρτιζάν, στον οποίο υπάρχουν πολλές επιλογές για στοίχημα.

Είναι από τις ημέρες που όλη η μπασκετική Ευρώπη θα έχει στραμμένη την προσοχή της σε ένα μεγάλο γεγονός, για το οποίο στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Ο λόγος φυσικά για την αναμέτρηση Ζαντάρ-Παρτιζάν, που αρχίζει στις 19:00 και με την οποία ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

Η πρωταθλήτρια Κροατίας Ζαντάρ, που διαθέτει ένα νεανικό σύνολο, το οποίο θέλει να σταθεί αξιοπρεπώς στην ΑΒΑ League, είναι το πρώτο που θα αντιμετωπίσει σε επίσημο παιχνίδι τη νέα Παρτιζάν, που στον πάγκο της έχει πια τον τεράστιο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο πολυνίκης προπονητής της Ευρώπης επέστρεψε μετά από 29 χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο της, έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες. Άλλωστε, η Παρτιζάν ξόδεψε πολλά χρήματα αυτό το καλοκαίρι για να αποκτήσει παίκτες όπως οι Πάντερ, ΛεΝτέι, Μουρ, Κούρουκς, Μάνταρ και Σμάιλαγκιτς, με στόχο να επιστρέψει μετά από μια οκταετία στην κορυφής της Αδριατικής Λίγκας.

Δράση υπάρχει και σε διάφορες ακόμα γωνιές της Γηραιάς Ηπείρου. Όπως στη λιθουανική LKL, όπου στις 18:30 έχουμε το ενδιαφέρον ματς Λιετκαμπέλις-Ζαλγκίρις Κάουνας. Η Λιετκαμπέλις δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στη σεζόν  και παρότι προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις το καλοκαίρι, θα επιχειρήσει να κοντράρει την πρωταθλήτρια Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να κάμψει την αντίσταση της Τζουκίγια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ματς με λάμψη από το παρελθόν υπάρχει στην κροατική Premijer Liga, το Σπλιτ-Τσιμπόνα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:00. Οι άλλοτε υπερδυνάμεις της χώρας, ξεκίνησαν με αντίθετα συναισθήματα τη σεζόν. Η Σπλιτ έχασε από την Τσεντεβίτα Τζούνιορ στο Ζάγκρεμπ και θα επιδιώξει να ρεφάρει. Αντίθετα, η Τσιμπόνα έκανε εκτός έδρας περίπατο απέναντι στην Αλκάρ και προσδοκά ανάλογη συνέχεια.

18:30   Λιετκαμπέλις-Ζαλγκίρις Κάουνας        LKL Λιθουανίας

19:00   Ζαντάρ-Παρτιζάν                                  ABA League

21:00   Σπλιτ-Τσιμπόνα                                    Premijer Liga Κροατίας