Προμηθέας-Μπούρσασπορ, νέο ξεκίνημα

Reading time5 λ

Η σημαντική μονομαχία του Προμηθέα με την Μπούρσασπορ περιλαμβάνει πολλές ευκαιρίες για live στοίχημα.

Πλούσια σε δράση και με ιδιαίτερο σασπένς είναι η ημέρα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο αγώνας Προμηθέας-Μπούρσασπορ για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Eurocup, το τζάμπολ του οποίου είναι προγραμματισμένο για τις 19:30.

Νέο ξεκίνημα επιχειρεί να κάνει ο Προμηθέας. Έχει για πρώτη στον πάγκο του τον Ηλία Ζούρο, κυνηγώντας το παρθενικό ροζ φύλλο αγώνα στη διοργάνωση, καθώς μετρά τρεις ήττες από Βαλένθια, Γκραν Κανάρια και Μπουρζ. Η Μπούρσασπορ, όμως, έχει ρεκόρ 2-1 και την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε μια σημαντική νίκη επί της Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Από τα υπόλοιπα ματς του γκρουπ ξεχωρίζει το Βίρτους Μπολόνια-Βαλένθια, που έχει άρωμα Euroleague. Στον πρώτο όμιλο, δεσπόζει η μάχη Ανδόρα-Παρτιζάν, με τους φιλοξενούμενους του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιδιώκουν τη συνέχιση της άπταιστης διαδρομής τους. Κάτι που ισχύει και στο Σλασκ Βρότσλαβ-Λοκομοτίβ Κουμπάν για την αήττητη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η μάχη Μπάκεν Μπέαρς-Περιστέρι κεντρίζει τα βλέμματα από το μενού του FIBA Europe Cup. Στον έβδομο όμιλο, όπου και οι τέσσερις ομάδες έχουν από δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, το Περιστέρι θα επιχειρήσει να κάνει άλμα πρόκρισης κόντρα στην πρωταθλήτρια Δανίας, την οποία είχε λυγίσει με 85-83 εντός έδρας. Νωρίτερα παίζουν Μπαχτσέσεχιρ-Ηρακλής για το πέμπτο γκρουπ, με τον Ηρακλή να έχει ήδη αποκλειστεί. Στο Basketball Champions League, δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής του έκτου ομίλου, Τόφας Μπούρσα-Στρασμπούρ, η νικήτρια του οποίου θα πάρει προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση στη φάση των 16. Η μεγάλη μάχη του δεύτερου γκρουπ, Χαποέλ Ιερουσαλήμ-Σταλ Οστρόβ Βιελκοπόλσκι, θα κρίνει πολλά στη μάχη της πρόκρισης, όπως και το Τενερίφη-Προμετέι για το πρώτο και το Οστάνδη-Κάλεβ Κράμο για τον έκτο.

Εντυπωσιακό είναι το πρόγραμμα και στο NBA, όπου μας περιμένουν 13 συγκλονιστικές αναμετρήσεις. Η μάχη Νιού Γιορκ Νικς-Μιλγουόκι Μπακς κλέβει την παράσταση. Οι Νιου Γιορκ Νικς έχουν βάλει πλώρη για την κορυφή της Ανατολής και διαθέτουν ψυχολογικό προβάδισμα, αφού νίκησαν μέσα στο Μιλγουόκι με 113-98 στις 6 Νοεμβρίου. Οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς, όμως, θα επιχειρήσουν να αντιδράσουν μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει και για τους απόντες Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ.

Στην ανατολική περιφέρεια αναμετρώνται ακόμη Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, που εκπλήσσουν με τις υψηλές πτήσεις τους. Ισορροπημένο προβλέπεται το Μπόστον Σέλτικς-Τορόντο Ράπτορς, ενώ σημαντική είναι η σύγκρουση Σικάγο Μπουλς-Ντάλας Μάβερικς. Στη Δύση, δεσπόζει η μονομαχία Λος Άντζελες Λέικερς-Μαϊάμι Χιτ, που ξυπνά μνήμες από τους τελικούς του 2020. Βέβαια, οι γηπεδούχοι Λος Άντζελες Λέικερς αγωνιούν πλέον για τον τραυματισμό του ΛεΜπρον Τζέιμς, την ώρα που οι Μαϊάμι Χιτ φλερτάρουν με την κορυφή της Ανατολής. Δεν παραβλέπεται το Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αφού οι οικοδεσπότες Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θέλουν να δώσουν συνέχεια στα εντυπωσιακά τους κατορθώματα, τα οποία τους έχουν εγκαταστήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

16:00   Μπαχτσέσεχιρ-Ηρακλής                                              FIBA Europe Cup

19:00   Τόφας Μπούρσα-Στρασμπούρ                                     Basketball Champions League

19:30   Προμηθέας-Μπούρσασπορ                                         Eurocup

19:30   Μπάκεν Μπέαρς-Περιστέρι                                         FIBA Europe Cup

19:45   Σλασκ Βρότσλαβ-Λοκομοτίβ Κουμπάν                      Eurocup

21:00   Ανδόρα-Παρτιζάν                                                        Eurocup

21:00   Οστάνδη-Κάλεβ Κράμο                                              Basketball Champions League

21:00   Χαποέλ Ιερουσαλήμ-Σταλ Οστρόβ Βιελκοπόλσκι     Basketball Champions League

21:30   Βίρτους Μπολόνια-Βαλενθια                                       Eurocup

21:30   Τενερίφη-Προμετέι                                                      Basketball Champions League

02:00   Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς         NBA

02:00   Ορλάντο Μάτζικ-Μπρούκλιν Νετς                              NBA

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Τορόντο Ράπτορς                            NBA

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Μιλγουόκι Μπακς                            NBA

03:00   Σικάγο Μπουλς-Ντάλας Μάβερικς                              NBA

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς   NBA

05:00   Λος Άντζελες Λέικερς-Μαϊάμι Χιτ                             NBA