Τενερίφη-Ρεάλ Μαδρίτης, φουλ για τελικό

Reading time2 λ

Στη μονομαχία της Τενερίφης με τη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν μια σειρά από ευκαιρίες για live στοίχημα.

Ημέρα ημιτελικών κυπέλλου είναι η σημερινή και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Φυσικά, οι μάχες της τετράδας του ισπανικού Copa del Rey είναι αυτές που κυριαρχούν, με την αναμέτρηση Τενερίφη-Ρεάλ Μαδρίτης, το τζάμπολ της οποίας γίνεται στις 19:30 να αναμένεται με μεγάλη αγωνία.

Όπως και πέρυσι στο Final Eight της Μαδρίτης, έτσι και τώρα στη Γρανάδα, η Τενερίφη και η Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους ένα βήμα πριν τον τελικό. Οι νησιώτες έκαμψαν την αντίσταση της Ζοβεντούτ Μπανταλόνα στα προημιτελικά και ευελπιστούν ότι θα είναι η τρίτη και… φαρμακερή αναμέτρηση φέτος με τη Βασίλισσα, από την οποία έχασαν τόσο στο Supercopa, όσο και στο πρωτάθλημα. Βέβαια, η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε της Μπρεογάν, έχει χτίσει μια σπουδαία παράδοση επί της συγκεκριμένης αντιπάλου, μετρώντας 11 διαδοχικές νίκες. Στον έτερο ημιτελικό μονομαχούν Μούρθια-Μπαρτσελόνα. Αφού κέρδισε τη Βαλένθια, η Μούρθια θα επιδιώξει την άλλη μια υπέρβαση κόντρα στην νταμπλούχο Μπαρτσελόνα, η οποία νίκησε τη Μανρέσα.

Στα ημιτελικά του Final Eight του Coppa Italia που γίνεται στο Πέζαρο, μοιάζουν να υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Στην αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο-Μπρέσια, οι Μιλανέζοι θέλουν να χτίσουν πάνω στην άνετη νίκη επί της Μπρέσια και να υπερασπιστούν τα σκήπτρα τους στον θεσμό. Η Μπρέσια, όμως, απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού τα κατάφερε περίφημα απέναντι στην Τρέντο. Στο ζευγάρι Τορτόνα-Βίρτους Μπολόνια, η… σταχτοπούτα Τορτόνα έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Τριέστε, αλλά το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Βίρτους Μπολόνια, που «λύγισε» την Μπρίντιζι, είναι υψηλό.

Στο γερμανικό BBL Pokal έχουμε επίσης συγκρούσεις τετράδας. Αρχή με το παιχνίδι Μπραουνσβάιγκ-Κράιλσχαϊμ. Η Μπράουνσβαϊγκ έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Κάτι που ισχύει και για την Κράιλσχαϊμ, η οποία όμως μετρά πέντε διαδοχικές νίκες επί των γηπεδούχων. Μάχη θα γίνει στο Άλμπα Βερολίνου-Κέμνιτς. Οι ομάδες φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, διατηρούν σερί τεσσάρων διαδοχικών νικών έκαστη, αλλά η οικοδέσποινα Άλμπα Βερολίνου έχει με το μέρος της το παρελθόν, αφού δεν έχει χάσει ποτέ από την Κέμνιτς.

17:00   Μπραουνσβάιγκ-Κράιλσχαϊμ          BBL Pokal Γερμανίας

19:15   Αρμάνι Μιλάνο-Μπρέσια                Coppa Italia

19:30   Τενερίφη-Ρεάλ Μαδρίτης                Copa del Rey Ισπανίας

20:30   Άλμπα Βερολίνου-Κέμνιτς             BBL Pokal Γερμανίας

22:00   Τορτόνα-Βίρτους Μπολόνια            Coppa Italia

22:30   Μούρθια-Μπαρτσελόνα                  Copa del Rey Ισπανίας