Άλμπα Βερολίνου-Βόννη, μάχη για την οκτάδα

Reading time2 λ

Άκρως ενδιαφέρουσες επιλογές για στοίχημα υπάρχουν στην αναμέτρηση της Άλμπα Βερολίνου με τη Βόννη.

Υψηλού ενδιαφέροντος «μέτωπα» συναντάμε στα παρκέ στο «τζάμπολ» της εβδομάδας και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Στο γερμανικό BBL Pokal θα στραφούν τα βλέμματα, αφού στις 20:00 κοντράρονται Άλμπα Βερολίνου-Βόννη, διεκδικώντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, στην οποία και οι δύο στοχεύουν ψηλά.

Κάτοχος του τροπαίου η Άλμπα Βερολίνου, θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στην «άπταιστη» εντός των συνόρων διαδρομή της. Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι έχουν κερδίσει και τα τρία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, με τους Τάουερς Αμβούργου, την Μπάμπεργκ και την Όλντενμπουργκ και στο μυαλό τους έχουν μονάχα την πρόκριση στην οκτάδα. Η Βόννη, όμως, είναι αξιόμαχη, όπως αποδεικνύει το «δύο στα δύο» που έχει στο πρωτάθλημα, όπου έχει κάμψει την αντίσταση των Βίρτζμπουργκ και Μπάμπεργκ.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ

Το φινάλε της τρίτης αγωνιστικής της τουρκικής Super Lig περιλαμβάνει την αναμέτρηση Πετκίμ-Γαλατάσαραϊ. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα θα ψάξει η Γαλατάσαραϊ του Ανδρέα Πιστιόλη, που δεν τα κατάφερε στα ντέρμπι με Αναντολού Εφές και Καρσίγιακα. Η Πετκίμ, πάντως, είναι άκρως ανταγωνιστική, έχει ένα ροζ φύλλο, αυτό κόντρα στη Μερκεζεφέντι στην πρεμιέρα, ενώ πάλεψε στα ίσια με την Αναντολού Εφές την προηγούμενη εβδομάδα.

Ενδιαφέρουσες κόντρες υπάρχουν και στη ΑΒΑ League. Σε πρώτο πλάνο είναι η αναμέτρηση FMP Βελιγραδίου-Σπλιτ. Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα των γηπεδούχων στην Αδριατική Λίγκα, αφού κέρδισαν τόσο τη Μέγκα Μπάσκετ, όσο και την Μπόρατς. Αντίθετα, η πάλαι ποτέ κραταιά Σπλιτ, έχει μπει με το… αριστερό στη σεζόν, αφού ηττήθηκε –στα δύσκολα – παιχνίδια με την Μπούντουντσνοστ και την Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Στο Ζαντάρ-Μέγκα Μπάσκετ, η οικοδέσποινα ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από τη Μόρναρ Μπαρ και ποντάρει στην ισχυρή έδρα της, ενώ η Μέγκα Μπάσκετ θα επιχειρήσει να σπάσει το… ρόδι, έπειτα από τις ήττες από FMP Βελιγραδίου και Ιγκοκέα στις δύο πρώτες «στροφές».

18:00   FMP Βελιγραδίου-Σπλιτ                               ABA League

19:00   Ζαντάρ-Μέγκα Μπάσκετ                              ABA League

19:00   Πετκίμ-Γαλατάσαραϊ                                     Super Lig Τουρκίας

20:00   Άλμπα Βερολίνου-Βόννη                               BBL Pokal Γερμανίας