Άρης-Γουλβς, επικίνδυνη αποστολή

Reading time3 λ

Στο παιχνίδι του Άρη με τη Γουλβς βρίσκουμε μια σειρά από ενδιαφέρουσες προσφορές για στοίχημα.

Η εκκίνηση των προκριματικών του FIBA Europe Cup κεντρίζει το ενδιαφέρον, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Τα βλέμματα κατευθύνονται στο τρίτο προκριματικό τουρνουά, που διεξάγεται στο Σαμόκοφ της Βουλγαρίας, όπου μονομαχούν Άρης-Γουλβς στις 18:00, με την αποστολή της ελληνικής ομάδας να μοιάζει επικίνδυνη κόντρα στους ισχυρούς Λιθουανούς.

Με οκτώ καινούριους παίκτες και όπλο τη μεγάλη ευρωπαϊκή του παράδοση, ο Άρης θα επιχειρήσει να προκριθεί στην ημιτελική φάση των προκριματικών του FIBA Europe Cup. Διαθέτοντας τους έμπειρους Τολιόπουλο και Καββαδά και με τη συνδρομή Χόρχλερ, Γκούντγουιν, Σανογκό, Νότε και Χάγκινς, το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη κοντράρεται με μια ολοκαίνουρια ομάδα, όπως είναι η Γουλβς.

Μόλις τρεις μήνες ζωής μετρά ο λιθουανικός σύλλογος, ο οποίος εξαγόρασε την άδεια της Τζουκίγια, που τερμάτισε όγδοη στο περασμένο πρωτάθλημα. Έχει προπονητή τον πολύπειρο Ρίμας Κουρτινάιτις, ξεχωρίζουν οι διεθνείς Λιθουανοί Ζουκάουσκας, Λουκάουσκις και Γιουσκεβίτσιους, ο Αργεντινός Ντελία και ο Γάλλος Ινβερνίτσι. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ιστορίας της, η Γουλβς κέρδισε τη Νεβέζις και μπήκε με το… δεξί στην LKL.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Αγώνες διεξάγονται και στα άλλα τρία προκριματικά τουρνουά. Από το πρώτο, που λαμβάνει χώρα στη Μιτρόβιτσα του Κοσόβου, ξεχωρίζει το παιχνίδι ΑΕΚ Λάρνακας-Θορλ Θόρλακσχοφν. Η δευτεραθλήτρια Κύπρου, ΑΕΚ Λάρνακας θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Θορλ Θόρλακσχοφν, η οποία τερμάτισε τέταρτη στο ισλανδικό πρωτάθλημα. Ακολουθεί το ματς Γκέτινγκεν-Τρέπτσα. Δέκατη στη γερμανική λίγκα η Γκέτινγκεν, μοιάζει πιο ποιοτική από την οικοδέσποινα Τρέπτσα.

Στο δεύτερο τουρνουά, που γίνεται στη Γιόναβα της Λιθουανίας, διασταυρώνουν τα ξίφη τους Κάλεβ Κράμο-Τσεντεβίτα Τζούνιορ. Τρίτη στην Εσθονία η Κάλεβ Κράμο, συναντά την κροατική Τσεντεβίτα Τζούνιορ, που για πρώτη φορά στην ιστορία της παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακολουθεί ο αγώνας Κραϊόβα-Γιόναβα. Πρωτάρες στα ευρωπαϊκά κύπελλα τόσο η ρουμανική Κραϊόβα, όσο και η οικοδέσποινα Γιόναβα. Τέλος, για το τέταρτο τουρνουά που διεξάγεται στη Σολέ της Γαλλίας, αναμετρώνται Τσάρνι Σλουπσκ-Γιάμτλαντ. Μετά από 13 χρόνια, η πολωνική Τσάρνι Σλουπσκ επιστρέφει στις διεθνείς διοργανώσεις, ενώ η σουηδική Γιάμτλαντ ξεκινά σήμερα την ευρωπαϊκή ιστορία της.

17:00   Κάλεβ Κράμο-Τσεντεβίτα Τζούνιορ       FIBA Europe Cup

18:00   ΑΕΚ ΛάρνακαςΘορλ Θόρλακσχοφν      FIBA Europe Cup

18:00   ΆρηςΓουλβς                                              FIBA Europe Cup

20:15   Κραϊόβα-Γιόναβα                                      FIBA Europe Cup

21:00   Γκέτινγκεν-Τρέπτσα                                 FIBA Europe Cup

21:00   Τσάρνι Σλουπσκ-Γιάμτλαντ                     FIBA Europe Cup