Μπασκόνια-Βαλένθια, όλα ανοιχτά

Reading time3 λ

Η σπουδαία αναμέτρηση της Μπασκόνια με τη Βαλένθια συνοδεύεται από μεγάλες προσφορές για ποντάρισμα.

Ολοένα και πιο συγκλονιστικές είναι οι σειρές πλέι-οφ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Στην ισπανική ACB και το ζευγάρι Μπασκόνια-Βαλένθια που αναμετράται στις 19:30, όλα μοιάζουν ανοιχτά για την πρόκριση, παρά το γεγονός ότι τα δεδομένα αντιστράφηκαν.

Η Μπασκόνια «έκλεψε» το πλεονέκτημα έδρας, αφού την Τετάρτη νίκησε με 80-79 μέσα στη Βαλένθια και πλέον έχει τη μεγάλη ευκαιρία, με τη δύναμη της… καυτής «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Η Βαλένθια, όμως, μόνο ξεγραμμένη δεν μπορεί να θεωρηθεί, ειδικά από τη στιγμή που νίκησε φέτος στη Βιτόρια στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου. Νωρίτερα κοντράρονται Μανρέσα-Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερη αναμέτρηση της σειράς. Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την απογοήτευση από τον χαμένο τελικό της Euroleague, κέρδισε με 93-76 εντός έδρας και τώρα στοχεύει στην άμεση ολοκλήρωση της αποστολής, αν και η Μανρέσα είναι αξιόλογη στο σπίτι της.

ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Απρόβλεπτη μοιάζει πλέον η σειρά Νταρουσάφακα-Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά της τουρκικής Super Lig. Η Νταρουσάφακα έκανε τη μεγάλη έκπληξη την Πέμπτη, νίκησε με 82-81 μέσα στο… άντρο της Φενέρμπαχτσε, έκανε το 1-1 και πλέον έχει αυτή το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό το τρίτο παιχνίδι είναι καθοριστικό, αν και η Φενέρμπαχτσε διαθέτει εμπειρία και πλούσιο ρόστερ για να βγει από τη δύσκολη θέση. Απόψε εκκινεί και η δεύτερη ημιτελική σειρά της ιταλικής Serie A, Αρμάνι Μιλάνο-Σάσαρι. Η Αρμάνι Μιλάνο έχει… φόρα μετά το άνετο 3-0 επί της Ρέτζιο Εμίλια, ενώ η Σάσαρι ήταν η μόνη ομάδα που έκανε ανατροπή στον πρώτο γύρο, αφού απέκλεισε με 3-1 την Μπρέσια, αν και είχε μειονέκτημα έδρας.

Στη γαλλική Pro A, έχουν έρθει όλα… τούμπα. Στη σειρά Στρασμπούρ-Μονακό, όπου η Στρασμπούρ έριξε «βόμβα», νίκησε με 100-87 μέσα στο Πριγκιπάτο και τώρα μπορεί μέσα στην έδρα της να ολοκληρώσει την έκπληξη και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ανάλογο σκηνικό και στο Ορτέζ-Μπουλόν Μετροπολιτάν, αφού η Ορτέζ έκανε το «μπρέικ», επικρατώντας εκτός έδρας με 94-77 και τώρα μπορεί να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα.

16:15   Ορτέζ-Μπουλόν Μετροπολιτάν             Pro A Γαλλίας

16:15   Στρασμπούρ-Μονακό                             Pro A Γαλλίας

17:30   Μανρέσα-Ρεάλ Μαδρίτης                       ACB Ισπανίας

19:00   Ντραρουσάφακα-Φενέρμπαχτσε            Super Lig Τουρκίας

19:30   Μπασκόνια-Βαλένθια                             ACB Ισπανίας

20:00   Αρμάνι Μιλάνο-Σάσαρι                          Serie A Ιταλίας