Game Time: Κρίσιμο το Μπούργος-Γκραν Κανάρια

Reading time2 λ

Στο ματς της Σαν Πάμπλο Μπούργος με την Γκραν Κανάρια η Betsson παρέχει ευκαιρίες για στοίχημα.

19:00   Σπλιτ-Μέγκα Μπάσκετ                                 ABA League

Η Σπλιτ έχασε στην έδρα της από τη Ζαντάρ (77-78) στο ντέρμπι κορυφής της κροατικής Premijer Liga. Στη μάχη που δίνει για παραμονή στην πρώτη κατηγορία της ABA League, πάντως, δείχνει σημάδια ανάκαμψης, μετρώντας 2 σερί νίκες, στις οποίες βελτίωσε την άμυνά της, δεχόμενη 63 πόντους κατά μέσο όρο.

Η Μέγκα Μπάσκετ ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μόρναρ Μπαρ (70-83) και οι ελπίδες για είσοδο στην εξάδα μειώθηκαν δραματικά. Μετρά 6 διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση, οι 3 εκ των οποίων καταγράφηκαν εκτός έδρας, με τον επιθετικό της απολογισμό να φτάνει μετά βίας τους 70,6 πόντους.

19:30   Νίζνι Νόβγκορορντ-Ζενίτ                              VTB League

Η Νίζνι Νόβγκοροντ ήταν μαχητική, αλλά έχασε εκτός έδρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (72-80) και πλέον… τρίζει η θέση της στην οκτάδα. Έχει 6 σερί ήττες, έχοντας τεράστιο επιθετικό πρόβλημα, αφού σε αυτό το διάστημα σημειώνει 67,1 πόντους.

Η Ζενίτ νίκησε εμφατικά την Αστάνα στο Καζακστάν (94-60) και βρίσκεται σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση. Έχει καταφέρει να κερδίσει τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της, με όπλο και την επιθετική της ορμή, η οποία της φέρνει 83,1 πόντους ανά αγώνα.

20:00   Χαποέλ Χολόν-Χαποέλ Ιερουσαλήμ            Super League Ισραήλ

Η Χαποέλ Χολόν νίκησε εμφατικά τη Χαποέλ Τελ Αβίβ (99-77) και πλέον έχει την ευκαιρία να πατήσει στο ρετιρέ. Έχει σημειώσει 5 νίκες στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, κέρδισε και τους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες, ενώ στα 7 ματς μέσα στον Μάρτιο σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο.

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ κέρδισε δύσκολα την Ιρόνι Νες Ζιόνα (82-77), αλλά παραμένει στην κορυφή. Έχει επικρατήσει στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά σημείωσε μόλις 1 νίκη στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:30   Σαν Πάμπλο Μπούργος-Γκραν Κανάρια    ACB Ισπανίας

Η Σαν Πάμπλο Μπούργος επιβλήθηκε εύκολα της Σαραγόσα (78-56) και πήρε μια σημαντική βαθμολογική ανάσα. Έχει σημειώσει νίκες στα 4 από τα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος, στα οποία σημειώνει κατά μέσο όρο 84,3 πόντους, ενώ την ίδια στιγμή δέχεται 78,3 πόντους.

Η Γκραν Κανάρια ηττήθηκε στην Ιταλία από τη Βίρτους Μπολόνια (68-70) στο πλαίσιο του Eurocup. Επιδιώκει την επιστροφή στην οκτάδα της ACB, όπου εμφανίζει μεταπτώσεις στα 5 τελευταία παιχνίδια, στα οποία πέτυχε 3 νίκες, αν και σημειώνει 81,2 πόντους σε αυτό το διάστημα.