Προμηθέας-Τουρκ Τέλεκομ, μάχη κορυφής

Reading time4 λ

Σπουδαία η αναμέτρηση του Προμηθέα με την Τουρκ Τέλεκομ και με εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα.

Συναρπαστικές αναμετρήσεις θα μας κρατήσουν συντροφιά απόψε και στην Betsson υπάρχει ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το τζάμπολ της έκτης αγωνιστικής του Eurocup κλέβει την παράσταση, ειδικά από την στιγμή που στις 19:30 υπάρχει το παιχνίδι Προμηθέας-Τουρκ Τέλεκομ το οποίο θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα παραμείνει στην κορυφή του δεύτερου ομίλου.

Εξαιρετική είναι η ως τώρα πορεία του Προμηθέα, ο οποίος βρίσκεται στο ρετιρέ, χάρη στη δραματική νίκη που σημείωσε επί της Σλασκ Βρότσλαβ στην Πολωνία την προηγούμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα επιδιώξει να διατηρήσει ανέπαφη την έδρα της και να παραμείνει στην πρώτη θέση. Βέβαια, η Τουρκ Τέλεκομ είναι εξίσου ικανή. Όπως και οι Αχαιοί, έτσι και ο τουρκικός σύλλογος έχει ρεκόρ 4-1 και προέρχεται από την άνετη εντός έδρας επιτυχία επί της Τρέντο. Σπουδαίο αναμένεται και το άλλο σημερινό ματς του ομίλου, Χαποέλ Τελ Αβίβ-Μπούντουτσνοστ. Όσο για το πρώτο γκρουπ, υπάρχει κι εκεί η σύγκρουση κορυφής, Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Μπουργκ, αλλά και ο ιταλικός «εμφύλιος» Μπρέσια-Βενέτσια.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ BCL ΚΑΙ NBA

Το δεύτερο σκέλος της τέταρτης αγωνιστικής του Basketball Champions League εκκινεί απόψε, με την αναμέτρηση Ντιναμό Σάσαρι-ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει, αφού μπορεί να κρίνει τη μάχη της πρόκρισης στον έβδομο όμιλο. Ο ΠΑΟΚ είχε «λυγίσει» στην Ισπανία κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, όμως, αν καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο, τότε θα εξασφαλίσει την παρουσία του στον επόμενο γύρο, ενώ θα διατηρήσει ελπίδες και για την πρωτιά. Για την Ντιναμό Σάσαρι, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα πρώτα τρία ματς, το παιχνίδι αυτό αποτελεί μονόδρομο. Αρχικά καλείται να επικρατήσει, αν θέλει να μείνει «ζωντανή», ενώ σε δεύτερο χρόνο θα χρειαστεί να καλύψει και τη διαφορά των 20 πόντων με την οποία έχασε στη Θεσσαλονίκη. Απόψε παίζουν ακόμη Μπαχτσέσεχιρ-Νίμπουρκ για τον τέταρτο όμιλο, ενώ για το όγδοο γκρουπ έχουμε το παιχνίδι Τενερίφη-Μπνέι Χερτζελίγια.

Περιορισμένο είναι το πρόγραμμα στο NBA, αλλά οι μάχες προβλέπονται εντυπωσιακές. Δεσπόζει η μάχη Ντάλας Μάβερικς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι δύο ομάδες παλεύουν να βρεθούν στην οκτάδα της Δύσης. Οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες, με τελευταία αυτή από τους Μιλγουόκι Μπακς. Οι πρωταθλητές του Στεφ Κάρι, αντίθετα, μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, αφού πέρασαν σαν… σίφουνας από την έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Σασπένς θα έχουν και τα άλλα δύο ματς της βραδιάς, Ντιτρόιτ Πίστονς-Νιού Γιορκ Νικς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Λος Άντζελες Κλίπερς.

19:00   Μπαχτσέσεχιρ-Νίμπουρκ                                 Basketball Champions League

19:30   Προμηθέας-Τουρκ Τέλεκομ                                       Eurocup

20:00   Χαποέλ Τελ Αβίβ-Μπούντουτσνοστ                         Eurocup

21:15   Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Μπουργκ                           Eurocup

21:30   Ντιναμό ΣάσαριΠΑΟΚ                                     Basketball Champions League

21:30   ΤενερίφηΜπνέι Χερτζελίγια                           Basketball Champions League

21:30   ΜπρέσιαΒενέτσια                                                     Eurocup

02:00   Ντιτρόιτ ΠίστονςΝιού Γιορκ Νικς                             NBA

02:30   Ντάλας Μάβερικς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς           NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Λος Άντζελες Κλίπερς   NBA