Βενέτσια-Προμηθέας, ζήτημα τιμής

Reading time6 λ

Μια σειρά από εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στο παιχνίδι της Βενέτσια με τον Προμηθέα.

Ακόμα μια ημέρα με πληθώρα σημαντικών αγώνων είναι αυτή που έχουμε μπροστά μας, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η ολοκλήρωση της προτελευταίας αγωνιστικής του Eurocup αποτελεί πηγή έλξης και ειδικά το παιχνίδι Βενέτσια-Προμηθέας του δεύτερου ομίλου, που θα αρχίσει στις 21:00, έστω κι αν για την ελληνική ομάδα το μόνο που διακυβεύεται πλέον στη διοργάνωση είναι η τιμή της.

Ο Προμηθέας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Βίρτους Μπολόνια. Σε συνδυασμό, όμως, με την αποτυχία της Κυριακής απέναντι στον Άρη για το πρωτάθλημα, είναι λογικό να ψάχνει αντίδραση. Αντίθετα, για τη Βενέτσια, η νίκη είναι μονόδρομος. Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, με τελευταία αυτή από την Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας, η ιταλική ομάδα καλείται να επικρατήσει, ώστε να «σφραγίσει» την παρουσία της στον επόμενο γύρο.

Για τον ίδιο όμιλο αναμετρώνται ακόμη Μπούντουτσνοστ-Μπουργκ και Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Βαλένθια. Στο πρώτο γκρουπ έχουμε τους αγώνες Λιετκαμπέλις-Τουρκ Τέλεκομ και Αμβούργο-Τρέντο. Απόψε διεξάγονται και οι πρώτοι ημιτελικοί του FIBA Europe Cup. Στη Δανία παίζουν Μπάκεν Μπέαρς-Ρέτζιο Εμίλια, ενώ στην Ολλανδία διεξάγεται το ματς Λέιντεν-Μπαχτσέσεχιρ.

Δύο εξ αναβολής αγώνες για τη 17η αγωνιστική της Basket League θα λάβουν χώρα σήμερα. Αρχή από το Ιωνικός-Κολοσσός Ρόδου. Στην τελευταία θέση βρίσκεται πλέον ο Ιωνικός των πολλών προβλημάτων, που ηττήθηκε από το Λαύριο. Χαμένος ήταν και ο Κολοσσός Ρόδου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αναζητά άμεση ανάκαμψη για να διατηρηθεί στην τετράδα. Στη συνάντηση Απόλλων Πάτρας-Λαύριο, η ομάδα της Αχαΐας θα προσπαθήσει να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή, για να κάνει άλμα σωτηρίας. Στον αντίποδα, το Λαύριο θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω στην επικράτηση επί του Ιωνικού για να εδραιωθεί στην οκτάδα.

Από το αποψινό πλουσιότατο πρόγραμμα του NBA είναι λογικό να ξεχωρίζουν οι μάχες κορυφής. Ειδικά αυτή της Ανατολής, Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ αναμένεται συναρπαστική. Οι Μπόστον Σέλτικς, παρότι έχασαν από τους Τορόντο Ράπτορς, έχουν την ευκαιρία να «πιάσουν» στο ρετιρέ τους Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι επέστρεψαν στις επιτυχίες, επικρατώντας των Σακραμέντο Κινγκς.

Στη Δύση υπάρχει η σύγκρουση Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Φοίνιξ Σανς. Βέβαια, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μοιάζουν να έχασαν κάθε ελπίδα για τη δεύτερη θέση μετά την ήττα από τους Μέμφις Γκρίζλις, τη στιγμή που οι Φοίνιξ Σανς έχουν «κλειδώσει» την πρωτιά, μετρώντας οκτώ σερί νίκες. Στην ανατολική περιφέρεια φιλοξενούνται κι άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ντάλας Μάβερικς και Τορόντο Ράπτορς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ στη δυτική είναι κρίσιμο το Σαν Αντόνιο Σπερς-Μέμφις Γκρίζλις.

17:00   Ιωνικός-Κολοσσός Ρόδου                                                Basket League

19:00   Λιετκαμπέλις-Τουρκ Τέλεκομ                                          Eurocup

19:15   Απόλλων Πάτρας-Λαύριο                                                Basket League

19:30   Μπάκεν Μπέαρς-Ρέτζιο Εμίλια                                        FIBA Europe Cup

20:00   Μπούντουτσνοστ-Μπουργκ                                             Eurocup

20:30   Αμβούργο-Τρέντο                                                            Eurocup

20:30   Λέιντεν-Μπαχτσέσεχιρ                                                     FIBA Europe Cup

21:00   Βενέτσια-Προμηθέας                                                       Eurocup

21:00   Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Βαλένθια                  Eurocup

02:00   Ιντιάνα Πέισερς-Ντένβερ Νάγκετς                                   NBA

02:00   Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ντάλας Μάβερικς                         NBA

02:00   Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Ορλάντο Μάτζικ                      NBA

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ                                          NBA

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Σάρλοτ Χόρνετς                                    NBA

02:30   Τορόντο Ράπτορς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς                      NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ατλάντα Χοκς                             NBA

03:00   Χιούστον Ρόκετς-Σακραμέντο Κινγκς                              NBA

03:30   Σαν Αντόνιο Σπερς-Μέμφις Γκρίζλις                               NBA

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Φοίνιξ Σανς                            NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς      NBA