ΑΕΚ-Τόφας Μπούρσα, κρίσιμο το πρώτο ραντεβού

Reading time4 λ

Στη μεγάλη αναμέτρηση ΑΕΚΤόφας Μπούρσα υπάρχουν εντυπωσιακές προσφορές για στοιχημα.

Πολλά είναι τα μέτωπα που προκαλούν ενδιαφέρον σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Οι αγώνες της φάσης των πλέι-ιν του Basketball Champions League θα βρεθούν στο προσκήνιο και ειδικά η σπουδαία μάχη ΑΕΚ-Τόφας Μπούρσα, το τζάμπολ της οποίας θα γίνει στις 19:30. Αυτό το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων, που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, φαντάζει ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξέλιξη της σειράς.

Φυσικά, η ΑΕΚ έχει ως οδηγό την επική ανατροπή που πέτυχε επί μια άλλης τουρκικής ομάδας, της Καρσίγιακα, στο φινάλε της πρώτης φάσης. Χάρη σε αυτή η ομάδα του Ηλία Καντζούρη κατάφερε να πάρει την πρόκριση, αλλά και να τερματίσει δεύτερη στο δεύτερο γκρουπ και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας. Η Τόφας Μπούρσα, η οποία έχει στον πάγκο της τον Δημήτρη Πρίφτη, ήταν τρίτη στον πρώτο όμιλο, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μούρθια στην τελευταία αγωνιστική. Η ημέρα ξεκινά με το ζευγάρι Μπαχτσέσεχιρ-Οστάνδη, ενώ κοντράρονται ακόμη Χαποέλ Χολόν-Ιγκοκέα και Μπενφίκα-Νταρουσάφακα, αναζητώντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16».

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ NBA

Μια ενδεκάδα συναρπαστικών αγώνων μας περιμένουν απόψε στο NBA. Όπως είναι λογικό, η κόντρα Τορόντο Ράπτορς-Μιλγουόκι Μπακς ξεχωρίζει. Οι Μιλγουόκι Μπακς ευελπιστούν ότι θα ξαναβρεί τον εντυπωσιακό ρυθμό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έπειτα από την πρωτοχρονιάτικη απουσία του. Με τον Greek Freak  που μετρά 32,1 πόντους, 11,8 ριμπάουντ, 5,2 ασίστ, τα Ελάφια θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στο κυνήγι της κορυφής της ανατολικής περιφέρειας. Την ίδια στιγμή, οι Τορόντο Ράπτορς στοχεύουν στη δεκάδα της Ανατολής, αλλά προέρχονται από την ήττα στην έδρα των Ιντιάνα Πέισερς. Σημαντική είναι και η ανατολική μάχη Φιλαδέλφεια 76ερς-Ιντιάνα Πέισερς, αλλά και το ματς Σικάγο Μπουλς-Μπρούκλιν Νετς. Στη Δύση ξεχωρίζει ο αγώνας Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ενώ ιδιαίτερο χρώμα έχουν και οι συναντήσεις Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντιτρόιτ Πίστονς και Λος Άντζελες Λέικερς-Μαϊάμι Χιτ.

19:00   Μπαχτσέσεχιρ-Οστάνδη                                Basketball Champions League

19:30   ΑΕΚΤόφας Μπούρσα                                  Basketball Champions League

21:00   Χαποέλ ΧολόνΙγκοκέα                                 Basketball Champions League

21:30   Μπενφίκα-Νταρουσάφακα                           Basketball Champions League

02:00   Κλίβελαντ Καβαλίερς-Φοίνιξ Σανς                            NBA

02:00   Ορλάντο Μάτζικ-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ                  NBA

02:00   Σάρλοτ Χόρνετς-Μέμφις Γκρίζλις                             NBA

02:00   Φιλαδέλφεια 76ερς-Ιντιάνα Πέισερς                          NBA

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Σαν Αντόνιο Σπερς                         NBA

02:30   Τορόντο Ράπτορς-Μιλγουόκι Μπακς                         NBA

03:00   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς      NBA

03:00   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Χιούστον Ρόκετς                NBA

03:00   Σικάγο Μπουλς-Μπρούκλιν Νετς                               NBA

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντιτρόιτ Πίστονς            NBA

05:00   Λος Άντζελες Λέικερς-Μαϊάμι Χιτ                             NBA