Ντιζόν-ΠΑΟΚ, τελικός πρόκρισης

Reading time4 λ

Καθοριστική και με εντυπωσιακές προσφορές για ποντάρισμα η μονομαχία της Ντιζόν με τον ΠΑΟΚ.

Μια σειρά από «καυτά» παιχνίδια μας περιμένουν απόψε στα παρκέ και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League είναι λογικό να κλέβει την παράσταση και ειδικά το παιχνίδι Ντιζόν-ΠΑΟΚ, που ξεκινά στις 21:30 και είναι πολύ πιθανό να κρίνει το μέλλον της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση.

Η υπόθεση τρίτη θέση του έβδομου ομίλου, που ισοδυναμεί με πρόκριση, βρίσκεται στα χέρια του ΠΑΟΚ, παρότι προέρχεται από την οδυνηρή εντός έδρας ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Ουνικάχα Μάλαγα. Αν καταφέρει να επικρατήσει στην Ντιζόν, τότε θα πάρει θέση στη φάση των πλέι-ιν, την στιγμή που η γαλλική ομάδα είναι αδιάφορη, αφού είναι σίγουρα δεύτερη, έπειτα από τη νίκη επί της Ντιναμό Σάσαρι στην Ιταλία. Αν ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κερδίσει, τότε θα ελπίζει στο ματς Ουνικάχα Μάλαγα-Ντιναμό Σάσαρι να μην κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι, των οποίων υπερτερεί στην ισοβαθμία. Βέβαια, το έργο της Ντιναμό Σάσαρι δεν είναι το ευκολότερο, αφού παίζει στην έδρα της πρωτοπόρου και αήττητης Ουνικάχα Μάλαγα.

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

Απόψε υπάρχουν επίσης οι αγώνες Μπάκεν Μπέαρς-Λούντβιχσμπουργκ και Νταρουσάφακα-Χαποέλ Ιερουσαλήμ για τον πέμπτο όμιλο, με τις δύο φιλοξενούμενες να διεκδικούν την πρωτιά. Ίδιο το διακύβευμα και στο έκτο γκρουπ, όπου παίζουν ΒΕΦ Ρίγα-Μανρέσα και Μπενφίκα-Λιμόζ, με την Μπενφίκα και τη Μανρέσα να κονταροχτυπιούνται για την απευθείας πρόκριση στους «16», ενώ και στο τρίτο γκρουπ υπάρχουν οι κόντρες Λέγκια Βαρσοβίας-Γαλατάσαραϊ και Οστάνδη-Χαποέλ Χολόν, με τις δύο επισκέπτριες να τα δίνουν όλα για την πρώτη θέση.

Εκκίνηση σήμερα στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του Eurocup. Η αναμέτρηση Προμηθέας-Χαποέλ Τελ Αβίβ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Μετά από τη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία επί της Παρί, ο Προμηθέας θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση της κορυφής του δεύτερου ομίλου. Μια ανάσα πίσω από την ελληνική ομάδα βρίσκεται η Χαποέλ Τελ Αβίβ, η οποία συνέτριψε τη Σλασκ Βρότσλαβ την προηγούμενη εβδομάδα. Αργότερα, για το πρώτο γκρουπ παίζουν Μπρέσια-Μπούρσασπορ.

Στο ΝΒΑ, όλα τα… λεφτά απόψε είναι η μεγάλη μάχη κορυφής της Δύσης, Ντένβερ Νάγκετς-Μεμφις Γκρίζλις. Οι Ντένβερ Νάγκετς, που έκαμψαν την αντίσταση των Σάρλοτ Χόρνετς, έχουν την ευκαιρία να «πιάσουν» στο ρετιρέ της δυτικής περιφέρειας τους Μέμφις Γκρίζλις. Οι Αρκούδες υπέστησαν οδυνηρή εκτός έδρας ήττα από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και αποχαιρέτησαν το σερί επτά νικών που είχαν χτίσει μέσα στον Δεκέμβριο,

19:00   Μπάκεν Μπέαρς-Λούντβιχσμπουργκ           Basketball Champions League

19:00   Νταρουσάφακα-Χαποέλ Ιερουσαλήμ            Basketball Champions League

19:30   ΒΕΦ ΡίγαΜανρέσα                                       Basketball Champions League

19:30   ΜπενφίκαΛιμόζ                                             Basketball Champions League

20:00   ΠρομηθέαςΧαποέλ Τελ Αβίβ                       Eurocup

21:00   Λέγκια ΒαρσοβίαςΓαλατάσαραϊ                  Basketball Champions League

21:00   ΟστάνδηΧαποέλ Χολόν                                 Basketball Champions League

21:30   ΝτιζόνΠΑΟΚ                                                 Basketball Champions League

21:30   Ουνικάχα ΜάλαγαΝτιναμό Σάσαρι             Basketball Champions League

21:30   ΜπρέσιαΜπούρσασπορ                               Eurocup

02:00   Ντιτρόιτ ΠίστονςΓιούτα Τζαζ                      NBA

02:30   Μαϊάμι ΧιτΣικάγο Μπουλς                          NBA

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς          NBA

04:00   Φοίνιξ Σανς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς          NBA

05:00   Ντένβερ Νάγκετς-Μέμφις Γκρίζλις              NBA