Ντιζόν-Περιστέρι, αποστολή πρόκρισης

Reading time4 λ

Στην κρίσιμη μονομαχία ΝτιζόνΠεριστέρι μας περιμένουν σπουδαίες επιλογές για στοιχημα.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του σημερινού προγράμματος και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η φάση των πλέι-ιν του Basketball Champions League ολοκληρώνεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις, εκ των οποίων κυριαρχεί αυτή του ζευγαριού Ντιζόν-Περιστέρι, που αρχίζει στις 21:00, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Το Περιστέρι κατάφερε να φέρει τη  σειρά στο 1-1, αφού νίκησε με κόπο και ιδρώτα, έπειτα από παράταση με 92-88 την Ντιζόν στην έδρα του. Τώρα η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη καλείται να κερδίσει τους Γάλλους μακριά από τη βάση του, κάτι που δεν πέτυχε στο πρώτο ματς, όπου είχε χάσει με 89-80. Η Ντιζόν, άλλωστε, δεν αποτελεί φόβητρο στην έδρα της, έχοντας μόλις 50% επιτυχία στο φετινό Basketball Champions League. Την ίδια ώρα συγκρούονται Λούντβιχσμπουργκ-Λιμόζ, με τη Λιμόζ να έχει ισοφαρίσει χάρη στη νίκη με 82-62 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Σήμερα έχουμε και το κυρίως μέρος της ενδέκατης αγωνιστικής του Eurocup. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον δεύτερο όμιλο και τον αγώνα Γκραν Κανάρια-Προμηθέας. Απέναντι στην πρωτοπόρο Γκραν Κανάρια, την οποία είχε κερδίσει με 93-82 στην έδρα του, ο Προμηθέας θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενους «στροφής» με την Τρέντο. Η ισπανική ομάδα, βέβαια, είναι φορμαρισμένη και μετρά τέσσερις σερί νίκες στη διοργάνωση, με τελευταία αυτή στην Πολωνία επί της Σλασκ Βρότσλαβ. Ξεχωριστή είναι και η μάχη Χαποέλ Τελ Αβίβ-Παρί, με τους γηπεδούχους να εποφθαλμιούν τη δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται η Παρί. Από το πρώτο γκρουπ ξεχωρίζει το ματς Προμετέι-Μπρέσια, που είναι καθοριστικό για το «μέτωπο» της τετράδας και του πλεονεκτήματος έδρας.

Εννέα σπουδαία παιχνίδια συναντάμε σήμερα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το NBA. Τα φώτα θα κατευθυνθούν στη σύγκρουση Μέμφις Γκρίζλις-Κλίβελαντ Καβαλίερς. Η θριαμβευτική νίκη επί των Φοίνιξ Σανς, που ήταν η δέκατη στη σειρά, διατηρεί τους Μέμφις Γκρίζλις στον… προθάλαμο της κορυφής της δυτικής περιφέρειας και πολύ κοντά στο ρετιρέ ολόκληρης της λίγκας. Την ίδια στιγμή, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαμψαν την αντίσταση των Νιού Όρλεανς Πέλικανς και η δεύτερη θέση της Ανατολής είναι μια ανάσα μακριά τους. Ιδιαίτερο χρώμα έχουν επίσης οι αγώνες Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μαϊάμι Χιτ και Ντένβερ Νάγκετς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς και το ντέρμπι της Καλιφόρνιας, Λος Άντζελες Λέικερς-Σακραμέντο Κινγκς.

19:00   Προμετέι-Μπρέσια                                           Eurocup

19:00   Τουρκ Τέλεκομ-Τάουερς Αμβούργου             Eurocup

19:30   Μπούντουτσνοστ-Σλασκ Βρότσλαβ               Eurocup

20:00   Χαποέλ Τελ Αβίβ-Παρί                                    Eurocup

20:45   Ουλμ-Λιετκαμπέλις                                          Eurocup

21:00   Λούντβιχσμπουργκ-Λιμόζ                                Basketball Champions League

21:00   ΝτιζόνΠεριστέρι                                              Basketball Champions League

21:00   Τρέντο-Λόντον Λάιονς                                     Eurocup

21:30   Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Κλουζ    Eurocup

22:00   Γκραν Κανάρια-Προμηθέας                            Eurocup

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς    NBA

02:30   Ντάλας Μάβερικς-Ατλάντα Χοκς                   NBA

03:00   Μέμφις Γκρίζλις-Κλίβελαντ Καβαλίερς        NBA

03:00   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μαϊάμι Χιτ              NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ιντιάνα Πέισερς       NBA

03:00   Χιούστον Ρόκετς-Σάρλοτ Χόρνετς                  NBA

04:00   Γιούτα Τζαζ-Λος Άντζελες Κλίπερς               NBA

05:00   Ντένβερ Νάγκετς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς   NBA

05:30   Λος Άντζελες Λέικερς-Σακραμέντο Κινγκς   NBA