FMP Βελιγραδίου-Μπρεογάν, μάχη πρόκρισης

Reading time3 λ

Στο κρίσιμο το ματς της FMP Βελιγραδίου με την Μπρεογάν υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Τζάμπολ στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις έχουμε σήμερα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Τα τέσσερα προκριματικά τουρνουά του Basketball Champions League ανοίγουν την αυλαία τους, με εκείνο του Βελιγραδίου να αποτελεί πόλο έλξης, ειδικά από τη στιγμή που στις 21:00 αναμετρώνται FMP Βελιγραδίου-Μπρεογάν με στόχο να κρατήσουν «ζωντανό» το όνειρο της συμμετοχής στη φάση των ομίλων.

Φιναλίστ του σερβικού πρωταθλήματος ήταν την περασμένη σεζόν η FMP Βελιγραδίου, που διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του «κορμού» της κι απλά πρόσθεσε κάποιες σημαντικές πινελιές, όπως τον Φρέιζερ, τον Μπιτς, που πέρασε από τον ΠΑΟΚ πρόπερσι, αλλά τον Γιάνκοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στην αποψινή της αντίπαλο την περασμένη σεζόν. Από την πλευρά της, η Μπρεογάν, που ήταν 11η στην ισπανική ACB, έχει προχωρήσει σε σχεδόν ολοκληρωτικό «λίφτινγκ». Τεράστια είναι η απώλεια του MVP του πρωταθλήματος, του Βόσνιου Τζανάν Μούσα, αλλά έχει κάνει σημαντικές προσθήκες, με κορυφαίες αυτές των Αμερικανών Μπάμφορντ και Χαπ κι ευελπιστεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με έπαθλο τη θέση στα ημιτελικά όπου περιμένει η τσεχική Οπάβα.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Νωρίτερα, στο τουρνουά του Βελιγραδίου κοντράρονται Σβανς Γκμούντεν-Πάρνου Σαντάμ. Η δεύτερη της Αυστρίας με την πρωταθλήτρια Εσθονίας μονομαχούν με φόντο μια θέση στον έτερο ημιτελικό όπου αντίπαλος θα είναι δανέζικη Μπάκεν Μπέαρς. Για το πρώτο προκριματικό τουρνουά που διεξάγεται στα Σκόπια, θα κοντραριστούν αρχικά Λέστερ Ράιντερς-Βολουντάρι, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει την τουρκική Τόφας Μπούρσα. Η δεύτερη μάχη TFT Σκοπίων-Κέμντιτς δίνει εισιτήριο για το ραντεβού με την ελβετική Ολιμπίκ Φριμπούργκ.

Το δεύτερο προκριματικό τουρνουά λαμβάνει χώρα στη Μάλαγα. Η ομάδα που θα επικρατήσει από το ζευγάρι Πατριότι Λεβίτσε-Εγκίς Κόρμεντ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Φινλανδίας Καρχού, ενώ από το ματς Ντεν Μπος-Σιαουλιάι θα προκύψει η αντίπαλος της οικοδέσποινας Ουνικάχα Μάλαγα. Όσο για το τρίτο προκριματικό τουρνουά που ξεκινά στη Λισσαβώνα, παίζουν Νόρκεπινγκ Ντόλφινς-Μπουντιβέλνικ, με φόντο τη σύγκρουση με τη γερμανική Μπάμπεργκ, ενώ ακολουθεί ο αγώνας Γκόλντεν Ιγκλ Ιλι-Μπενφίκα, όπου η νικήτρια θα συναντήσει τον πρωταθλητή Κύπρου, Κεραυνό.

18:00   Σβανς ΓκμούντενΠάρνου Σαντάμ        Basketball Champions League

18:30   Πατριότι ΛεβίτσεΕγκίς Κόρμεντ         Basketball Champions League

19:00   Λέστερ ΡάιντερςΒολουντάρι                Basketball Champions League

20:00   Νόρκεπινγκ Ντόλφινς-Μπουντιβέλνικ  Basketball Champions League

21:00   FMP ΒελιγραδίουΜπρεογάν                Basketball Champions League

21:30   Ντεν ΜποςΣιαουλιάι                             Basketball Champions League

22:00   TFT ΣκοπίωνΚέμντιτς                          Basketball Champions League

23:00   Γκόλντεν Ιγκλ ΙλιΜπενφίκα                 Basketball Champions League