Κεραυνός-Μπενφίκα, ζητείται υπέρβαση

Reading time3 λ

Κρίσιμη η σύγκρουση του Κεραυνού με την Μπενφίκα, περιλαμβάνει πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα.

Οι ημιτελικοί αγώνες των προκριματικών τουρνουά του Basketball Champions League κρύβουν σασπένς, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Οι προβολείς κατευθύνονται στη Λισσαβώνα, όπου αναμετρώνται Κεραυνός-Μπενφίκα στις 23:00, με τον αναφερόμενο ως γηπεδούχο πρωταθλητή Κύπρου να ψάχνει την υπέρβαση στην έδρα των Αετών.

Με τον Μιχάλη Κακιούζη στον πάγκο και καλές προσθήκες κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όπως αυτή του Ουσμάν Κρουμπάλι, που έκανε σπουδαία σεζόν με τη Λάρισα στην Basket League, ο Κεραυνός θα επιχειρήσει να θέσει εκτός μάχης την Μπενφίκα. Οι Αετοί κέρδισαν άνετα την Γκόλντεν Ιγκλ Ιλι από το Κόσοβο (92-67) και θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας ώστε να βρεθούν στον τελικό του τρίτου τουρνουά, όπου θα αναμετρηθούν με τη νικήτρια του ζευγαριού Μπάμπεργκ-Μπουντιβέλνικ. Η γερμανική ομάδα συναντά τους Ουκρανούς που απέκλεισαν με 87-51 τη σουηδική Νόρκεπινγκ Ντόλφινς.

ΓΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Τα βλέμματα κεντρίζει και το πρώτο τουρνουά, που γίνεται στα Σκόπια και ιδίως ο πρώτος ημιτελικός Τόφας Μπούρσα-Βολουντάρι. Η τουρκική Τόφας Μπούρσα, που την περασμένη σεζόν έφτασε ως την οκτάδα, αντιμετωπίζει τη ρουμάνικη Βολουντάρι, η οποία κέρδισε με 70-61 τη βρετανική Λέστερ Ράιντερς. Ακολουθεί η κόντρα Φριμπούργκ Ολιμπίκ-Κέμνιτς. Η πρωταθλήτρια Ελβετίας θα επιχειρήσει να κάμψει την αντίσταση της γερμανικής Κέμνιτς, που κέρδισε με 96-77 τη γηπεδούχο TFT Σκοπίων.

Στο δεύτερο τουρνουά, που λαμβάνει χώρα στη Μάλαγα, είναι λογικό να κυριαρχεί το Ουνικάχα Μάλαγα-Ντεν Μπος. Η οικοδέσποινα Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία έπαιξε στα προημιτελικά την περασμένη σεζόν, θέλει να αποδείξει ότι είναι φαβορί κόντρα στην ολλανδική Ντεν Μπος, η οποία επικράτησε με 85-73 της λιθουανικής Σιαουλιάι. Προηγείται η συνάντηση Καρχού Καουχαγιόκι-Πατριότι Λεβίτσε. Οι πρωταθλητές Φινλανδίας αντιμετωπίζουν την ομόλογό τους της Σλοβακίας, που «λύγισε» την ουγγρική Κόρμεντ (79-70).

Το τέταρτο προκριματικό τουρνουά, που διεξάγεται στο Βελιγράδι, είναι εξίσου συναρπαστικό. Ξεχωρίζει η μάχη Οπάβα-FMP Βελιγραδίου. Η δευτεραθλήτρια Τσεχίας, Οπάβα ψάχνει την έκπληξη κόντρα στην οικοδέσποινα FMP Βελιγραδίου, η οποία έθεσε εκτός μάχης την ισπανική Μπρεογάν (76-64). Κι ο πρώτος ημιτελικός Μπάκεν Μπέαρς-Σβανς Γκμούντεν αναμένεται ανταγωνιστικός. Οι ισόβιοι πρωταθλητές Δανίας, Μπάκεν Μπέαρς συγκρούονται με τους Αυστριακούς της Σβανς Γκμούντεν, που κέρδισαν το… θρίλερ με την εσθονική Πάρνου Σαντάμ (82-80).

18:00   Μπάκεν ΜπέαρςΣβανς Γκμούντεν            Basketball Champions League

18:30   Καρχού ΚαουχαγιόκιΠατριότι Λεβίτσε   Basketball Champions League

19:00   Τόφας ΜπούρσαΒολουντάρι                     Basketball Champions League

20:00   Μπάμπεργκ-Μπουντιβέλνικ                       Basketball Champions League

21:00   Οπάβα-FMP Βελιγραδίου                           Basketball Champions League

21:30   Ουνικάχα ΜάλαγαΝτεν Μπος                   Basketball Champions League

22:00   Φριμπούργκ ΟλιμπίκΚέμνιτς                   Basketball Champions League

23:00   Κεραυνός-Μπενφίκα                                   Basketball Champions League