Λιμόζ-ΑΕΚ, για παραμονή στην κορυφή η ΑΕΚ

Reading time3 λ

Μεγάλο παιχνίδι στο Basketball Champions League το Λιμόζ-ΑΕΚ και πολλές οι επιλογές για στοιχημα

Σήμερα στις 21:30 διεξάγεται το Λιμόζ-ΑΕΚ, για το Basketball Champions League, ένα ματς αποφασιστικής σημασίας για τους στόχους της ΑΕΚ στον θεσμό. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στο σπουδαίο παιχνίδι, όπως και πληθώρα αγορών με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, προσφέρεται και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της και δεδομένου πώς αντιμετωπίζει την ουραγό αυτού, Λιμόζ, που δεν έχει ακόμη νίκη, θέλει να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα παραμονής της στο πιο ψηλό σκαλί του ομίλου. Αν θέλει να έχει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στη συνέχεια του θεσμού θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από τη Γαλλία.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για την ίδια διοργάνωση, τα βλέμματα πέφτουν σε δύο «εμφύλιους», σε Ισραήλ και Ισπανία, τα Χάποελ Ιερουσαλήμ-Χάποελ Χολόν και Μπιλμπάο-Τενερίφη.

«ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ» ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ «ΣΕΦ»

Στην Euroleague ξεκινάει «διαβολοβδομάδα», αφού οι ομάδες θα παίξουν δύο αγώνες μέσα σε διάστημα δύο – τριών ημερών. Απόψε διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις, οι δύο εξ αυτών παρουσιάζουν τρομερό ενδιαφέρον, ο ένας γίνεται στη χώρα μας κι ο άλλος στην Ισπανία. Στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι και με νέα νίκη απόψε θα παραμείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας. Ο άλλος είναι ο ισπανικός «εμφύλιος», Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με όσες νίκες έχει και ο Ολυμπιακός (18), αλλά με ένα ματς λιγότερο.

Βέβαια, υπάρχει κι άλλο ένα παιχνίδι ελληνικής ομάδας που αγωνίζεται απόψε, στο Eurocup, το Τουρκ Τέλεκομ-Προμηθέας. Μάλιστα ο Προμηθέας είναι σε πλεονεκτική θέση σχετικά με τη συνέχεια του στον θεσμό, ειδικά όσον αφορά στο να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του ομίλου του, ώστε να παίξει τουλάχιστον έναν γύρο των play offs με πλεονέκτημα έδρας.

Μετά τα μεσάνυχτα ξεκινάει απόψε το κουπόνι του NBA, με δύο αναμετρήσεις να ξεχωρίζουν. Το Νιου Γιόρκ Νικς-Σάρλοτ Χόρνετς, όπου οι γηπεδούχοι αποτελούν πλέον την πιο «καυτή» ομάδα του πρωταθλήματος, με εννιά σερί νίκες και έχουν εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στα play offs, στοχεύοντας όσο ψηλότερα γίνεται. Αλλά και το Λος Άντζελες Λέικερς-Μέμφις Γκριζλις, όπου μπορεί να μην έχει Λεμπρόν Τζέιμς και Μοράντ για τις δύο ομάδες, αλλά έχει Μπρουκς, ο οποίος την τελευταία φορά μάλωσε με έναν γνωστό οπαδό των Λέικερς.

19:00 Τουρκ Τέλεκομ-Προμηθέας                           Eurocup

19:30 Χάποελ Ιερουσαλήμ-Χάποελ Χολόν           Champions League

21:00 Μπιλμπάο-Τενερίφη                                        Champions League

21:00 Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα          `              Euroleague

21:30 Λιμόζ-ΑΕΚ                                                              Champions League

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια                         Euroleague

02:30 Νιου Γιόρκ Νικς-Σάρλοτ Χόρνετς                 NBA

05:00 Λος Άντζελες Λέικερς-Μέμφις Γκρίζλις      NBA