Μάλαγα-Μανρέσα, παράταση ή πρόκριση

Reading time3 λ

Στον ισπανικό «εμφύλιο» μεταξύ της Μάλαγα και της Μανρέσα υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Στις κορυφαίες διοργανώσεις έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν τα πράγματα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Τρία από τα ζευγάρια των πλέι-οφ του Basketball Champions League μονομαχούν απόψε για δεύτερη φορά, με τον ισπανικό «εμφύλιο» Μάλαγα-Μανρέσα, που είναι προγραμματισμένος για τις 21:30 να ξεχωρίζει, λόγω και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Η Μανρέσα επικράτησε με το επιβλητικό 86-63 στην έδρα της στον πρώτο αγώνα και γυρεύει ακόμα μια νίκη ώστε να προκριθεί στο φάιναλ φορ του Μπιλμπάο. Η Μάλαγα, βέβαια, θα προσπαθήσει να αντιδράσει, με τη βοήθεια του κοινού της και να φέρει τη σειρά σε ισορροπία. Ωστόσο, το παρελθόν δεν την ευνοεί, αφού έχει υποστεί πέντε διαδοχικές ήττες από τη Μανρέσα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει και στο Τόφας Μπούρσα-Τενερίφη. Οι Ισπανοί νίκησαν με 78-77 στην έδρα τους, χάρη σε μια εύστοχη βολή του Μαρσελίνιο Χουέρτας και ταξίδεψαν στην Τουρκία με στόχο το 2-0 και την πρόκριση. Η Τόφας Μπούρσα, όμως, έχει ως στήριγμα το «άντρο» της, όπου κέρδισε και τα τρία παιχνίδια στη φάση των 16.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ ΣΤΑ ΠΛΕΪ-ΙΝ

Στο Στρασμπούρ-Χαποέλ Χολόν, το δεύτερο ραντεβού αναμένεται συναρπαστικό. Στην πρώτη συνάντηση στο Ισραήλ, η Χαποέλ Χολόν νίκησε εμφατικά με 93-75 και θα επιδιώξει την τέταρτη διαδοχική επιτυχία της στη διοργάνωση, η οποία θα την οδηγήσει στην τελική φάση. Η Στρασμπούρ ποντάρει στην έδρα, αναζητώντας την ισοφάριση, ωστόσο η παράδοση δεν είναι με το μέρος της, αφού έχει υποστεί τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες με τη Χαποέλ Χολόν στο Basketball Champions League.

Λάμψη στη βραδιά δίνει και η έναρξη των πλέι-ιν του NBA. Η άκρως ισορροπημένη μονομαχία Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Λος Άντζελες Κλίπερς στη Δύση, είναι πόλος έλξης. Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς τερμάτισαν στην έβδομη θέση και έχουν το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στους όγδοους Λος Άντζελες Κλίπερς. Ωστόσο, η ομάδα της Καλιφόρνια έχει το ψυχολογικό αβαντάζ, αφού κέρδισε τις τρεις από τις τέσσερις φετινές μονομαχίες και μάλιστα έφυγαν δύο φορές νικητές από τη Μινεάπολις.

Στην Ανατολή συγκρούονται Μπρούκλιν Νετς-Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι πανίσχυροι Μπρούκλιν Νετς, που βρέθηκαν στο έβδομο σκαλοπάτι, θα συναντήσουν τους αξιόμαχους Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο στην όγδοη θέση. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στις τέσσερις φετινές αναμετρήσεις τους, αλλά για τους Μπρούκλιν Νετς είναι θετικός οιωνός το γεγονός ότι κέρδισαν και τα δύο ματς στο γήπεδό τους.

19:00   Τόφας Μπούρσα-Τενερίφη                                      Basketball Champions League

21:00   Στρασμπούρ-Χαποέλ Χολόν                                   Basketball Champions League

21:30   Μάλαγα-Μανρέσα                                                   Basketball Champions League

02:00   Μπρούκλιν Νετς-Κλίβελαντ Καβαλίερς                 NBA

04:30   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Λος Άντζελες Κλίπερς   NBA