ΠΑΟΚ-Ντιζόν, πρεμιέρα και εκδίκηση

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσα και με εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα η μονομαχία του ΠΑΟΚ με την Ντιζόν.

Η εναρκτήρια αγωνιστική του Basketball Champions League ολοκληρώνεται σήμερα με ιδιαίτερα συναρπαστικές αναμετρήσεις και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ντιζόν για τον έβδομο όμιλο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 μοιάζει κρίσιμο, αν και βρισκόμαστε μόλις στην πρεμιέρα, με τις δύο ομάδες να έχουν… προηγούμενα.

Με εντελώς ανανεωμένη σύνθεση εμφανίζεται στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης Λυκογιάννης προχώρησε σε ριζικές αλλαγές, με δέκα καινούριους παίκτες να καταφθάνουν στον Δικέφαλο του Βορρά. Κάποιοι, βέβαια, είναι παλιοί γνώριμοι, όπως οι Μαργαρίτης και Σαλούστρος, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, Τσιακμάς, Φράνκε, Ντάρκο-Κέλι, Ράιλι, Πόλεϊ, Χαντς.

Με όπλο την έδρα ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να κάμψει την αντίσταση της Ντιζόν, που ήταν τρίτη την περασμένη περίοδο στη Γαλλία κι έχει στον πάγκο της μια γνώριμη φιγούρα των ελληνικών γηπέδων, τον Βόσνιο Νέναντ Μαρκοβιτς που θήτευσε σε αρκετούς συλλόγους τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο Basketball Champions League τη σεζόν 2019-20, με την Ντιζόν να κερδίζει και τα δύο παιχνίδια. Με 81-76 επί γαλλικού εδάφους και με 84-77 στη Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ

Εξίσου σπουδαίο είναι και το έτερο παιχνίδι του έβδομου γκρουπ, Ντιναμό Σάσαρι-Ουνικάχα Μάλαγα. Τέταρτη πέρυσι στην Ιταλία η Ντιναμό Σάσαρι ευελπιστεί ότι φέτος θα κάνει ένα βήμα παραπάνω στη διοργάνωση, στην οποία σταμάτησε στον γύρο των «16» τις δύο τελευταίες σεζόν. Φιλόδοξη είναι και η ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα, νικήτρια ενός εκ των τεσσάρων προκριματικών τουρνουά.

Ξεχωριστή είναι και η σύγκρουση Τενερίφη-Ρίτας Βίλνιους του όγδοου ομίλου, στον οποίο μετέχει το Περιστέρι. Η Τενερίφη θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί την υπεράσπιση του στέμματός της στη διοργάνωση κόντρα στην ισχυρότατη πρωταθλήτρια Λιθουανίας, Ρίτας Βίλνιους. Για το δεύτερο γκρουπ, στο οποίο βρίσκεται η ΑΕΚ, κοντράρονται Βόννη-Ρέτζιο Εμίλια, για τον πρώτο όμιλο παίζουν Στρασμπούρ-Φάλκο Σομπατέλι, ενώ στο τρίτο γκρουπ διασταυρώνουν τα ξίφη τους Οστάνδη-Γαλατάσαραϊ. Τέλος, στον τέταρτο όμιλο υπάρχει το ματς Μπαχτσέσεχιρ-Ιγκοκέα.

19:00   Μπαχτσέσεχιρ-Ιγκοκέα                        Basketball Champions League

19:30   ΠΑΟΚΝτιζόν                                       Basketball Champions League

21:00   ΒόννηΡέτζιο Εμίλια                            Basketball Champions League

21:00   ΟστάνδηΓαλατάσαραϊ                        Basketball Champions League

21:00   ΣτρασμπούρΦάλκο Σομπατέλι          Basketball Champions League

21:30   Ντιναμό ΣάσαριΟυνικάχα Μάλαγα  Basketball Champions League

21:30   ΤενερίφηΡίτας Βίλνιους                     Basketball Champions League