Περιστέρι-Μπνέι Χερτσιλιγιά, πρώτο τζάμπολ

Reading time2 λ

Στο παιχνίδι του Περιστερίου με την Μπνέι Χερτσιλιγιά βρίσκουμε μεγάλες προσφορές για στοίχημα.

Η έναρξη της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League θα βρεθεί στο επίκεντρο απόψε. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια του «μαραθωνίου» που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο με το φάιναλ φορ. Φυσικά, η αναμέτρηση Περιστέρι-Μπνέι Χερτσιλιγιά, που θα αρχίσει στις 19:30, αποτελεί πόλο έλξης, έχοντας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Το τζάμπολ του όγδοου ομίλου της διοργάνωσης είναι και το επίσημο ντεμπούτο του –προπονητή πλέον- Βασίλη Σπανούλη στο Περιστέρι. Ο θρύλος των ευρωπαϊκών γηπέδων ξεκινά την πορεία του στους πάγκους, έχοντας δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο, που έχει υψηλές βλέψεις. Στο νεανικό περσινό ρόστερ, προστέθηκαν παίκτες όπως οι Κασελάκης, Ντένμον, Μπίλαν, Τζούστον, Φρανσίσκο, Ραντάνοφ, Ντέιβις.

Το Περιστέρι, που έχει ακόμα στο γκρουπ την κάτοχο του τροπαίου Τενερίφη και την πρωταθλήτρια Λιθουανίας, Ρίτας Βίλνιους, ευελπιστεί να πάρει το ροζ φύλλο από την Μπνέι Χερτσιλιγιά, η οποία ήταν φιναλίστ την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, ενώ κατέκτησε και το κύπελλο. Διαθέτει ένα άκρως εξελίξιμο προπονητή όπως ο Ορέν Αχαρόνι και κάμποσους ενδιαφέροντες παίκτες όπως οι Αμερικανοί Μπαμπ και Κεμπ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΟΜΙΛΟ

Το Basketball Champions League ανοίγει τις πύλες του με το παιχνίδι Λέγκια Βαρσοβίας-Χαποέλ Χολόν του τρίτου ομίλου στον οποίο μετέχουν ακόμη Γαλατάσαραϊ και Οστάνδη. Πρωτάρα στη διοργάνωση η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία ήταν δεύτερη στην πολωνική λίγκα, υποδέχεται την πρωταθλήτρια του Ισραήλ, Χάποελ Χολόν, η οποία διακρίνεται σταθερά στη διοργάνωση. Το 2021 συμμετείχε στην τελική οκτάδα, ενώ τον Μάιο έπαιξε στο φάιναλ φορ.

Ο πέμπτος όμιλος ξεκινά με το Χαποέλ Ιερουσαλήμ-Νταρουσάφακα. Δύο ομάδες που πάντα έχουν μεγάλες βλέψεις σε αυτόν τον θεσμό. Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ, που έμεινε τρίτη πέρυσι στο Ισραήλ, έχει νέο προπονητή τον Αλεξάνταρ Τζίκιτς. Έκανε σπουδαίες προσθήκες, αλλά παραμένει απωθημένο η συμμετοχή στο φάιναλ φορ. Η Νταρουσάφακα, η οποία βρέθηκε στην τετράδα της τουρκικής λίγκας, δεν προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές και με ορισμένες πολύ καλές μεταγραφικές… πινελιές, θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

18:30   Λέγκια ΒαρσοβίαςΧαποέλ Χολόν                  Basketball Champions League

19:30   ΠεριστέριΜπνέι Χερτσιλιγιά                         Basketball Champions League

21:00   Χαποέλ Ιερουσαλήμ-Νταρουσάφακα             Basketball Champions League