Περιστέρι-Τενερίφη, δύσκολη αποστολή

Reading time4 λ

Στη μεγάλη μάχη του Περιστερίου με την Τενερίφη προσφέρονται σπουδαίες ευκαιρίες για στοίχημα.

Πλούσιο μενού απόψε στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Στο Basketball Champions League θα στραφούν αρκετά βλέμματα, αφού ξεκινά το δεύτερο σκέλος της δεύτερης αγωνιστικής, με το ματς Περιστέρι-Τενερίφη, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 να μοιάζει σημαντικό για την εξέλιξη του όγδοου ομίλου.

Απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου, Τενερίφη, η οποία ξεκίνησε με το… δεξί την υπεράσπιση των κεκτημένων, κερδίζοντας τη Ρίτας Βίλνιους στο –θεωρητικά- μεγάλο ντέρμπι του ομίλου, το Περιστέρι αναζητεί την υπέρβαση. Το πρώτο δείγμα για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν θετικό, αφού στην πρεμιέρα επιβλήθηκε της Μπνέι Χερτζελίγια κι μάλιστα με τρόπο εμφατικό. Το Περιστέρι θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει ξανά την έδρα του, κυνηγώντας το «δύο στα δύο». Στο άλλο ματς του όγδοου γκρουπ κοντράρονται οι δύο ηττημένες της πρώτης αγωνιστικής, Μπνέι Χερτζελίγια-Ρίτας Βίλνιους, ενώ για τον τέταρτο όμιλο τίθενται αντιμέτωπες Ιγκοκέα-Νίμπουρκ και Μπιλμπάο-Μπαχτσέσεχιρ.

ΤΖΑΜΠΟΛ ΣΤΗ «ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ»

Φυσικά, οι προβολείς κατευθύνονται στην έναρξη της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της φετινής Euroleague. Ξεχωριστή είναι η μάχη Παρτιζάν-Αρμάνι Μιλάνο, αφού η θα βρεθούν αντιμέτωποι δύο από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Έτορε Μεσίνα. Η Παρτιζάν ψάχνει την πρώτη της νίκη, αφού έχασε και στη Βιτόρια από την Μπασκόνια, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να ανακάμψει μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Άλμπα Βερολίνου.

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι και η σύγκρουση Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μονακό. Να εκμεταλλευτεί ξανά στην ισχύ του «Γιάντ Ελιάου» θέλει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ώστε να «ρεφάρει» την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, «απόλυτη» ως τώρα η Μονακό, που κέρδισε και την Αναντολού Εφές. Στο Φενέρμπαχτσε-Βιλερμπάν, η οικοδέσποινα κυνηγά το «τρία στα τρία», αλλά η Βιλερμπάν προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια. Η μονομαχία Ζαλγκίρις Κάουνας-Βίρτους Μπολόνια ξυπνά αναμνήσεις από τον τελικό του 1999, όταν οι Λιθουανοί κέρδισαν τους Ιταλούς στο Μόναχο, ενώ κοντράρονται ακόμη Αναντολού Εφές-Βαλένθια και Μπάγερν-Μπαρτσελόνα.

Εκκίνηση έχουμε και στη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup. Στον δεύτερο όμιλο, στον οποίο μετέχει ο Προμηθέας, εντοπίζεται το ενδιαφέρον και ειδικά στην αναμέτρηση Τάουερς Αμβούργου-Τουρκ Τέλεκομ. Οι γηπεδούχοι Γερμανοί έκαναν την έκπληξη της πρεμιέρας, κερδίζοντας στην Ποντγκόριτσα την Μπούντουτσνοστ και ψάχνουν ακόμα ένα άλμα απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ, που έχασε στην έδρα της από την Παρί. Αγωνίζονται ακόμη Σλασκ Βρότσλαβ-Μπούντουτσνοστ και Λόντον Λάιονς-Τρέντο, ενώ για τον πρώτο όμιλο συγκρούονται Βενέτσια-Μπουργκ.

19:30   ΙγκοκέαΝίμπουρκ                                           Basketball Champions League

19:30   Μπνέι Χερτζελίγια-Ρίτας Βίλνιους                 Basketball Champions League

19:30   ΠεριστέριΤενερίφη                                         Basketball Champions League

20:00   Αναντολού Εφές-Βαλένθια                              Euroleague

20:00   Ζαλγκίρις Κάουνας-Βίρτους Μπολόνια         Euroleague

20:30   Τάουερς Αμβούργου-Τουρκ Τέλεκομ             Eurocup

20:45   Φενέρμπαχτσε-Βιλερμπάν                               Euroleague

21:00   Βενέτσια-Μπουργκ                                           Eurocup

21:00   Σλασκ Βρότσλαβ-Μπούντουτσνοστ                Eurocup

21:05   Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μονακό                            Euroleague

21:30   Μπάγερν-Μπαρτσελόνα                                  Euroleague

21:30   ΜπιλμπάοΜπαχτσέσεχιρ                                Basketball Champions League

21:30   Λόντον ΛάιονςΤρέντο                                     Eurocup

21:45   ΠαρτιζάνΑρμάνι Μιλάνο                                Euroleague