Ρίτας Βίλνιους-ΠΑΟΚ, για το πρώτο βήμα

Reading time3 λ

Συναρπαστικές επιλογές για live στοιχημα συναντάμε στην αναμέτρηση Ρίτας ΒίλνιουςΠΑΟΚ.

Δίδυμο ενδιαφέρον υπάρχει απόψε στα παρκέ, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το τζάμπολ της διαδικασίας των πλέι-ιν στο Basketball Champions League κεντρίζει τα βλέμματα και ειδικά η σύγκρουση Ρίτας Βίλνιους-ΠΑΟΚ, η οποία θα ξεκινήσει στις 19:30, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το πρώτο βήμα προς τη φάση των «16».

Στη σειρά αγώνων που θα κριθεί στις δύο νίκες, ο ΠΑΟΚ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία. Η σπουδαία ανατροπή που πέτυχε στη Γαλλία επί της Ντιζόν, του χάρισε την τρίτη θέση στο έβδομο γκρουπ και το εισιτήριο γι’ αυτή τη διαδικασία. Το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη ταξίδεψε στη λιθουανική πρωτεύουσα με αυτοπεποίθηση στην προσπάθεια να «σπάσει» την έδρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Η Ρίτας Βίλνιους, όμως, προέρχεται από τη νίκη επί της κατόχου του τροπαίου, Τενερίφης, με την οποία τερμάτισε δεύτερη στον όγδοο όμιλο και ποντάρει στη συμπαράσταση του κοινού της ώστε να κάνει αυτή το 1-0.

ΑΓΩΝΙΑ ΣΕ ΝΤΙΖΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ

Ακολουθεί η εξίσου μεγάλη μάχη Ντιζόν-Περιστέρι. Με… φόρα από τη μεγάλη επιτυχία στο Ισραήλ επί της Μπνέι Χερτζέλια, με την οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στον όγδοο όμιλο, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα επιχειρήσει ακόμα μια υπέρβαση, ώστε να «αρπάξει» το πλεονέκτημα έδρας. Η Ντιζόν, με τη σειρά της, ήταν δεύτερη στο έβδομο γκρουπ, αλλά δεδομένα δεν έχει ξεχάσει την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, με την οποία ολοκλήρωσε την πρώτη φάση. Σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες και στα ζευγάρια Λούντβιχσμπουργκ-Λιμόζ και Μούρθια-Καρσίγιακα.

«Φτωχό» μεν, συναρπαστικό δε το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί το ματς Μιλγουόκι Μπακς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Μετά την εντός έδρας ήττα της Κυριακής από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς με 118-95, σε ένα παιχνίδι που δεν μετείχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς θα αναζητήσουν… ρεβάνς. Η παρουσία του Έλληνα σούπερ σταρ, όμως, είναι αμφίβολη, όπως και των άλλων δύο σπουδαίων συνοδοιπόρων του, Τζρου Χόλιντεϊ και Κρις Μίντλετον κι έτσι η προσπάθεια των Ελαφιών να πλησιάσουν την κορυφή της Ανατολής δυσκολεύει. Την ίδια στιγμή, οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς είναι φορμαρισμένοι και βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα της ανατολικής περιφέρειας. Συναρπαστικές προβλέπονται και οι μάχες Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Μπόστον Σέλτικς και Γιούτα Τζαζ-Σακραμέντο Κινγκς.

19:30   Ρίτας ΒίλνιουςΠΑΟΚ                                     Basketball Champions League

21:00   Λούντβιχσμπουργκ-Λιμόζ                                Basketball Champions League

21:00   ΝτιζόνΠεριστέρι                                              Basketball Champions League

21:30   ΜούρθιαΚαρσίγιακα                                      Basketball Champions League

02:00   Μιλγουόκι Μπακς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς NBA

02:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Μπόστον Σέλτικς     NBA

03:00   Γιούτα Τζαζ-Σακραμέντο Κινγκς                   NBA