Ρίτας Βίλνιους-Περιστέρι, άλμα πρωτιάς

Reading time3 λ

Στο παιχνίδι της Ρίτας Βίλνιους με το Περιστέρι μας περιμένουν πλούσιες ευκαιρίες για live στοίχημα.

Ακόμα μια ημέρα γεμάτη δράση είναι αυτή που έχουμε μπροστά μας στα παρκέ και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Το τρίτο σκέλος της τρίτης αγωνιστικής του Basketball Champions League αποτελεί πόλο έλξης και ειδικά η σύγκρουση Ρίτας Βίλνιους-Περιστέρι του όγδοου ομίλου, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, αφού μπορεί να αποτελέσει το πιο σημαντικό βήμα προς την πρωτιά για την ελληνική ομάδα.

Το Περιστέρι έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα ως τώρα στο γκρουπ, με δύο νίκες σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες. Η τελευταία ανάμνηση έρχεται από τη μεγάλη επιτυχία επί της κατόχου του τροπαίου Τενερίφης. Βέβαια, η πρώτη φετινή έξοδος μόνο εύκολη δεν είναι. Απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται η πρωταθλήτρια Λιθουανίας, η οποία «καίγεται» για το ροζ φύλλο, αφού έχασε και από την Μπνέι Χερτζελίγια στο Ισραήλ, έχει ρεκόρ 0-2 και ουσιαστικά «απαγορεύεται» μια νέα αποτυχία. Πάντως, το Περιστέρι έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Είχε κερδίσει και τα δύο ματς με τη Λιέτουβος Ρίτας τη σεζόν 2020-21. Απόψε παίζουν ακόμη Νίμπουρκ-Μπαχτσέσεχιρ για τον τέταρτο όμιλο, Μπάκεν Μπέαρς-Χαποέλ Ιερουσαλήμ για τον πέμπτο και Ντιζόν-Ντιναμό Σάσαρι για τον έβδομο.

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ NBA

Στο «μέτωπο» του Eurocup, σήμερα ανοίγει η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής και τα βλέμματα κατευθύνονται στην αναμέτρηση Προμηθέας-Τάουερς Αμβούργου του δεύτερου ομίλου. Έπειτα από την ήττα στην παράταση από την Μπούντουτσνοστ, την πρώτη για φέτος, ο Προμηθέας θα επιχειρήσει να… τριτώσει τις νίκες του. Φιλοξενεί τους Γερμανούς, που έχουν το ίδιο ρεκόρ, αφού την προηγούμενη εβδομάδα έκαμψαν την αντίσταση της Σλασκ Βρότσλαβ. Για το ίδιο γκρουπ ανταμώνουν επίσης Λόντον Λάιονς-Μπούντουτσνοστ. Στον πρώτο όμιλο παίζουν Μπρέσια-Μπουργκ με τους γηπεδούχους Ιταλούς να επιδιώκουν το σπάσιμο του αήττητου της Μπουργκ.

Λίγα, αλλά συναρπαστικά είναι τα παιχνίδια που υπάρχουν τα ξημερώματα στο μενού του NBA. Κυριαρχεί η σύγκρουση Μαϊάμι Χιτ-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Μπορεί το ξεκίνημα τόσο των Μαϊάμι Χιτ όσο και των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να μην είναι καλό (2-5 και 3-4 είναι το ρεκόρ τους, αντίστοιχα), αλλά τα πυρηνικά όπλα που διαθέτουν εγγυώνται μια μεγάλη μάχη. «Πόλεμος» θα γίνει και στο Φοίνιξ Σανς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας έχουν βρεθεί οι Φοίνιξ Σανς, που μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες, θετικό πρόσημο έχουν και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Στην Ανατολή υπάρχει ακόμα το σπουδαίο ματς Μπρούκλιν Νετς-Σικάγο Μπουλς, ενώ αξιόλογο είναι και το Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ορλάντο Μάτζικ.

19:00   Μπάκεν Μπέαρς-Χαποέλ Ιερουσαλήμ      Basketball Champions League

19:30   Νίμπουρκ-Μπαχτσέσεχιρ                            Basketball Champions League

19:30   Ρίτας ΒίλνιουςΠεριστέρι                           Basketball Champions League

19:30   Προμηθέας-Τάουερς Αμβούργου               Eurocup

21:00   Ντιζόν-Ντινάμο Σάσαρι                              Basketball Champions League

21:30   Λόντον Λάιονς-Μπούντουτσνοστ               Eurocup

21:30   Μπρέσια-Μπουργκ                                      Eurocup

02:30   Μαϊάμι Χιτ-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς     NBA

02:30   Μπρούκλιν Νετς-Σικάγο Μπουλς              NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ορλάντο Μάτζικ NBA

05:00   Φοίνιξ Σανς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς       NBA