Τενερίφη-Περιστέρι, στο άντρο της κατόχου

Reading time4 λ

Εξαιρετικά κρίσιμο και με σπουδαίες επιλογές για στοίχημα το παιχνίδι της Τενερίφης με το Περιστέρι.

Σπουδαία δράση υπάρχει απόψε στα παρκέ, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής του Basketball Champions League αποτελεί πόλο έλξης, ειδικά από τη στιγμή που στις 21:30 μας περιμένει η αναμέτρηση Τενερίφη-Περιστέρι του όγδοου ομίλου, η οποία δεν αποκλείεται να καθορίσει την υπόθεση πρόκριση.

Στην έδρα της κατόχου του τροπαίου, το Περιστέρι θέλει να «ξορκίσει» τις δύο σερί ήττες από τη Ρίτας Βίλνιους. Αν η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο, δεν αποκλείεται να εξασφαλίσει από τώρα το εισιτήριο της πρόκρισης, ενώ θα μπει και στο κόλπο για την πρωτιά. Η επικράτηση με 88-81 στο Περιστέρι αποτελεί οδηγό για την ελληνική ομάδα. Βέβαια, η Τενερίφη προέρχεται από τις δύο άνετες επιτυχίες επί της Μπνέι Χερτζελίγια και στην έδρα της έχει αποδειχθεί ισχυρότατη.

Νωρίτερα υπάρχει το έτερο ματς του ομίλου, Ρίτας Βίλνιους-Μπνέι Χερτζελίγια, με τη Ρίτας Βίλνιους να ψάχνει τη νίκη-πρόκριση, ενώ η Μπνέι Χερτζελίγια θα προσπαθήσει να μείνει «ζωντανή» στη διοργάνωση. Στο τέταρτο γκρουπ υπάρχει η μονομαχία Μπαχτσέσεχιρ-Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη για να «αγκαλιάσουν» την πρόκριση, ενώ οι Βάσκοι για τη «σφραγίσουν» και ταυτόχρονα να κάνουν άλμα πρωτιάς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ «ΜΕΤΩΠΑ» ΣΤΟ EUROCUP

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το κυρίως πιάτο της όγδοης αγωνιστικής του Eurocup. Όπως είναι λογικό, η σύγκρουση Παρί-Προμηθέας του δεύτερου ομίλου θα προσελκύσει την προσοχή μας. Ο Προμηθέας θέλει να δώσει τέλος στο σερί τριών ηττών στη διοργάνωση, με τελευταία αυτή από τους Λόντον Λάιονς, ώστε να μην μπει σε περιπέτειες η προσπάθεια πρόκρισης. Η Παρί, όμως, κουβαλά τρεις διαδοχικές νίκες χάρη στο «διπλό» επί της Σλασκ Βρότσλαβ και είναι μια εκ των τριών συγκατοίκων της κορυφής.

Για το δεύτερο γκρουπ συναντιούνται επίσης Τουρκ Τέλεκομ-Λόντον Λάιονς, με την οικοδέσποινα να επιδιώκει τη νίκη που θα την κρατήσει στο ρετιρέ. Στον πρώτο όμιλο ξεχωρίζει το παιχνίδι Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Βενέτσια. Η Ζοβεντούτ Μπανταλόνα θα ψάξει την επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από τη βαριά ήττα στο Κλουζ, ώστε να μην απομακρυνθεί από την κορυφή, την οποία πλησιάζει η φορμαρισμένη Βενέτσια που μετρά πέντε σερί νίκες, με τελευταία αυτή επί της Μπούρσασπορ. Σημαντικό είναι και το Ουλμ-Μπουργκ, ενώ κοντράρονται ακόμη Προμετέι-Κλουζ και Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Μπρέσια.

19:00   Μπαχτσέσεχιρ-Μπιλμπάο                                Basketball Champions League

19:00   Προμετέι-Κλουζ                                                Eurocup

19:00   Τουρκ Τέλεκομ-Λόντον Λάιονς                       Eurocup

19:30   Ρίτας Βίλνιους-Μπνέι Χερτζελίγια                 Basketball Champions League

20:30   Ουλμ-Μπουργκ                                                 Eurocup

21:00   Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Μπρέσια        Eurocup

21:15   Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Βενέτσια                  Eurocup

21:30   ΤενερίφηΠεριστέρι                                         Basketball Champions League

21:30   ΠαρίΠρομηθέας                                              Eurocup