Τόφας Μπούρσα-ΑΕΚ, ευκαιρία πρόκρισης

Reading time4 λ

Στη μονομαχία της Τόφας ΜπούρσαΑΕΚ μας περιμένουν μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Γεμάτη από μεγάλα παιχνίδια είναι η ημέρα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το τζάμπολ των δεύτερων αγώνων της φάσης των πλέι-ιν του Basketball Champions League γίνεται σήμερα και όλοι προβολείς είναι στραμμένοι στη σύγκρουση Τόφας Μπούρσα-ΑΕΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση για τη φάση των «16».

Το πρώτο βήμα έγινε από την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη υπερασπίστηκε την έδρα της, νικώντας με 73-30 στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης και πλέον χρειάζεται ακόμα ένα «ροζ φύλλο», ώστε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Οι τρεις διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση τονώνουν την ψυχολογία της Ένωσης, την ώρα που η Τόφας Μπούρσα του Δημήτρη Πρίφτη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και μονάχα αν επικρατήσει θα μείνει «ζωντανή».

Ο «ΤΕΛΙΚΟΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μισή ώρα αργότερα υπάρχει και το καθοριστικό ματς Περιστέρι-Ντιζόν. Η ήττα με 89-80 επί γαλλικού εδάφους, δίνει χαρακτήρα «τελικού» στο παιχνίδι για το Περιστέρι, που καλείται να ισοφαρίσει και να μεταφέρει τη σειρά και πάλι στην έδρα της Ντιζόν. Απόψε μονομαχούν επίσης Ιγκοκέα-Χαποέλ Χολόν, με τους φιλοξενούμενους Ισραηλινούς να έχουν το προβάδισμα μετά την επικράτηση με 103-79 στην έδρα τους, ενώ στο ζευγάρι Οστάνδη-Μπαχτσέσεχιρ, οι οικοδεσπότες Βέλγοι βρίσκονται… κατάφατσα με την πρόκριση, αφού έκαναν το «break», νικώντας με76-72 στην Τουρκία. Σήμερα υπάρχει και η εκκίνηση του δεύτερου γύρου του Eurocup. Για τον πρώτο όμιλο παίζουν Μπρέσια-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα, ενώ στον δεύτερο κοντράρονται Παρί-Τουρκ Τέλεκομ.

Στα παρκέ του NBA, το μενού περιλαμβάνει κάμποσες δυνατές μονομαχίες. Στη Δύση στρέφονται τα βλέμματα και κυρίως στο ματς Λος Άντζελες Κλίπερς-Ντάλας Μάβερικς. Να δώσουν τέλος στο σερί έξι ηττών, με τελευταία αυτή από τους Ατλάντα Χοκς, επιδιώκουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, στην προσπάθεια να επιστρέψουν στην πρώτη εξάδα. Από την πλευρά τους, οι Ντάλας Μάβερικς, που έχασαν από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της πρωτιάς. Σπουδαία και η αναμέτρηση Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Φοίνιξ Σανς, με φόντο επίσης την εξάδα της δυτικής περιφέρειας.

19:00   Τόφας ΜπούρσαΑΕΚ                                     Basketball Champions League

19:30   ΙγκοκέαΧαποέλ Χολόν                                    Basketball Champions League

19:30   ΠεριστέριΝτιζόν                                              Basketball Champions League

21:00   ΟστάνδηΜπαχτσέσεχιρ                                  Basketball Champions League

21:30   Μπρέσια-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα                  Eurocup

21:30   Παρί-Τουρκ Τέλεκομ                                       Eurocup

02:00   Φιλαδέλφεια 76ερς-Ντιτρόιτ Πίστονς            NBA

02:30   Μαϊάμι Χιτ-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ               NBA

02:30   Τορόντο Ράπτορς-Σάρλοτ Χόρνετς                NBA

04:00   Γιούτα Τζαζ-Κλίβελαντ Καβαλίερς                NBA

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Φοίνιξ Σανς         NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ορλάντο Μάτζικ       NBA

05:30   Λος Άντζελες Κλίπερς-Ντάλας Μάβερικς     NBA