Βόννη-ΑΕΚ, κρίσιμη καμπή

Reading time6 λ

Η καθοριστική αναμέτρηση της Βόννης με την ΑΕΚ συνοδεύεται από εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα.

Ένα εντυπωσιακό μπουκέτο αγώνων μας περιμένει και σήμερα στα παρκέ. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια των κορυφαίων διοργανώσεων, από τα οποία ξεχωρίζει η μάχη Βόννη-ΑΕΚ για τον δεύτερο όμιλο του Basketball Champions League, που αρχίζει στις 21:00 και η οποία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη μάχη της πρόκρισης.

Για την ΑΕΚ, στόχος είναι η… εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα με 73-66 από τη Βόννη, ώστε να παραμείνει γερά στη μάχη τόσο για την πρόκριση, όσο και για την πρώτη θέση του γκρουπ. Θα έχει νέο πρόσωπο τον φόργουορντ Αϊζάια Μάιλς, αλλά και οδηγό τις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις, στις οποίες έχασε στις λεπτομέρειες από την Καρσίγιακα, ενώ κέρδισε τη Ρέτζιο Εμίλια. Η Βόννη, από την πλευρά της, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, αλλά δεν έχει αξιοποιήσει απόλυτα την έδρα της. Έχασε από τη Ρέτζιο Εμίλα, ενώ κέρδισε την Καρσίγιακα. Στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα τρία ματς. Για το πρώτο γκρουπ συναντιούνται Μούρθια-Φάλκο Σομπατέλι. Στο τρίτο συγκρούονται Γαλατάσαραϊ-Χαποέλ Χολόν, ενώ για το έκτο παίζουν Λιμόζ-ΒΕΦ Ρίγα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Σήμερα, βέβαια, συμπληρώνεται και το πρώτο κομμάτι της «διαβολοβδομάδας» της Euoleague, με τους αγώνες της ένατης αγωνιστικής. Στο επίκεντρο, φυσικά, βρίσκεται η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Βίρτους Μπολόνια. Για τον Παναθηναϊκό, το ματς έχει πλέον μεγάλη σημασία, αφού καλείται να αντιδράσει μετά τη συντριβή από τη Φενέρμπαχτσε την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, απέναντί του έχει μια Βίρτους Μπολόνια, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό μονοπάτι, μετρώντας δύο σερί νίκες απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο και Βαλένθια. Ζωηρό ενδιαφέρον έχουν και τα υπόλοιπα δύο ματς, Βιλερμπάν-Μπάγερν και Μπασκόνια-Ζαλγκίρις Κάουνας.

Απόψε έχουμε και το κυρίως πιάτο της πέμπτης αγωνιστικής του Eurocup. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το παιχνίδι Σλασκ Βρότσλαβ-Προμηθέας του δεύτερου ομίλου. Απέναντι στην ουραγό του γκρουπ, Σλασκ Βρότσλαβ, η οποία έχει χάσει και τα τέσσερα πρώτα ματς, ο Προμηθέας θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στη νίκη επί των Τάουερς Αμβούργου και να καταγράψει την τέταρτη επιτυχία του στη διοργάνωση. Η μάχη των ισόβαθμων, Γκραν Κανάρια-Χαποέλ Τελ Αβίβ, ξεχωρίζει επίσης σε αυτό το γκρουπ, για το οποίο αναμετρώνται ακόμη Τουρκ Τέλεκομ-Τρέντο και Μπούντουτσνοστ-Παρί. Στον πρώτο όμιλο έχουμε τους αγώνες Κλουζ-Μπρέσια και Ουλμ-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα.

Γεμάτη είναι η βραδιά και στο NBA, όπου μας περιμένει μια… ντουζίνα αγώνες. Οι προβολείς, φυσικά, θα στραφούν στη σπουδαία ανατολική μονομαχία Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς. Οι Μιλγουόκι Μπακς θα επιχειρήσουν να χτίσουν πάνω στη σπουδαία νίκη επί των Πορτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, της οποίας «αρχιτέκτονας» ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε 37 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ κι έφερε τα Ελάφια σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του πρωταθλήματος. Και οι Σικάγο Μπουλς, όμως, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, αφού πέτυχαν μια σπουδαία νίκη επί των πρωτοπόρων Μπόστον Σέλτικς. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, δεδομένα ξεχωρίζει η σύγκρουση Μπόστον Σέλτικς-Ντάλας Μάβερικς. Οι Κέλτες θα προσπαθήσουν να διατηρηθούν στο ρετιρέ της λίγκας, την στιγμή που οι Ντάλας Μάβερικς ψάχνουν συνέπεια και την είσοδο στην οκτάδα της Δύσης.

18:45   Τουρκ Τέλεκομ-Τρέντο                                    Eurocup

19:00   Γαλατάσαραϊ-Χαποέλ Χολόν                           Basketball Champions League

19:30   Κλουζ-Μπρέσια                                                Eurocup

20:00   Μπούντουτσνοστ-Παρί                                     Eurocup

20:30   Ουλμ-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα                        Eurocup

21:00   Βιλερμπάν-Μπάγερν                                        Euroleague

21:00   Παναθηναϊκός-Βίρτους Μπολόνια                  Euroleague

21:00   Βόννη-ΑΕΚ                                                       Basketball Champions League

21:00   Σλασκ Βρότσλαβ-Προμηθέας                          Eurocup

21:30   Μπασκόνια-Ζαλγκίρις Κάουνας                     Euroleague

21:30   ΛιμόζΒΕΦ Ρίγα                                               Basketball Champions League

21:30   ΜούρθιαΦάλκο Σομπατέλι                            Basketball Champions League

22:00   Γκραν Κανάρια-Χαποέλ Τελ Αβίβ                  Eurocup

02:00   Ιντιάνα Πέισερς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς            NBA

02:00   Κλίβελαντ Καβαλίερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς          NBA

02:00   Σάρλοτ Χόρνετς-Φιλαδέλφεια 76ερς                     NBA

02:30   Ατλάντα Χοκς-Σακραμέντο Κινγκς                       NBA

02:30   Μαϊάμι Χιτ-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς                   NBA

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Ντάλας Μάβερικς                    NBA

02:30   Τορόντο Ράπτορς-Μπρούκλιν Νετς                       NBA

03:00   Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς                       NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντένβερ Νάγκετς            NBA

03:00   Σαν Αντόνιο Σπερς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς        NBA

04:00   Γιούτα Τζαζ-Ντιτρόιτ Πίστονς                               NBA

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Λος Άντζελες Κλίπερς NBA