Γιατί θα βγει MVP στο Μουντομπάσκετ ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ;

Reading time4 λ

Σπουδαίο θέαμα αναμένεται στο FIBA WC 2023 και ευκαιρίες για στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Το πρώτο τζάμπολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπασκετ πλησιάζει (25/8 με 10/9) και το άθλημα περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του μεγάλου ραντεβού που θα διεξαχθεί σε Ινδονησία, Φιλιππίνες και Ιαπωνία που υπόσχεται μοναδικό θέαμα και συναρπαστικές αναμετρήσεις με πλούσιες επιλογές για online στοιχημα στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Εθνική Ισπανίας να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2019, η οποία είναι μια από τις ισχυρές διεκδικήτριες του χρυσού μεταλλίου. Επί του παρόντος είναι το 6ο φαβορί για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και προσφέρεται στο 13,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Οι ΗΠΑ έχουν τα πρωτεία στο στοίχημα νικητής FIBA WC 2023 με απόδοση 1,80** και  ακολουθούν σε απόσταση ο Καναδάς και η Γαλλία με απόδοση 9,00** και οι δύο.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΓΟΥΙΛΙ ΕΡΝΑΝΓΚΟΜΕΘ ΓΙΑ MVP ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2023

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, υποστήριξε: «Σαφώς υπάρχουν ομάδες με περισσότερο ατομικό ταλέντο από τη δική μας και με καλύτερες μονάδες, αλλά η δική μας αποστολή είναι να παίξουμε ως σύνολο και να ενδυναμώσουμε μέσω αυτού την ατομική ικανότητα κάθε παίκτη». Με λίγα λόγια ό,τι συνέβη και στο EuroBasket όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ. Τα αδέλφια Ερνανγκόμεθ θα κληθούν να «σηκώσουν» το βάρος της Εθνικής Ισπανίας και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να είναι ο mvp του Μουντομπάσκετ 2023, αυτός ή ο αδελφός του. Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας και MVP του τουρνουά και φέτος ξεχωρίζει στις προσωπικές κατηγορίες.

Στο στοίχημα των σκόρερ ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ υπολογίζεται για mvp στο Μουντομπάσκετ 2023 και πάει αποφασισμένος να δείξει την αξία του. Φέτος έκλεισε στην Μπαρτσελόνα αφήνοντας το NBA και θέλει να χρησιμοποιήσει το παγκόσμιο για τη νέα σεζόν ώστε να δώσει και πάλι ώθηση στην καριέρα του και να βρει ένα καλό συμβόλαιο στον… μαγικό κόσμο στο μέλλον. Έχει τις κατάλληλες αρετές για να λάμψει στο μουντομπασκετ και στο στοιχημα όπου το σετ των κανονισμών διαφέρει από εκείνον του NBA και το μπάσκετ είναι πιο αργό και πιο τεχνικό. Η Ισπανία του Σέρτζιο Σκαριόλο, a priori, δεν θα παίζει για εκείνον, αλλά χωρίς τον Λορένζο Μπράουν στην περιφέρεια αναμένεται να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στην ικανότητά της στη ρακέτα κι εκεί δεν έχει κανέναν καλύτερο από τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΙΛΙ ΕΡΝΑΝΓΚΟΜΕΘ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΚΟΡΕΡ FIBA WC 2023

Έπειτα από επτά σεζόν στο NBA όπου δεν έγινε ο μεγάλος αστέρας που πίστευαν στην Ισπανία, αλλά σαφώς ένας χρήσιμος παίκτης στο κατάλληλο περιβάλλον, ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ ετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ με διάθεση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε, στην Ισπανία νιώθει πιο… άνετα απ’ ότι στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς όπου έπαιξε μόλις 38 παιχνίδια με 6,9 πόντους μέσο όρο και 4,7 ριμπάουντ, αλλά έχοντας καλά ποσοστά στα δίποντα και στις βολές.

Στις Αποδόσεις του Γουίλι Ερνανγκόμεθ για Κορυφαίος Σκόρερ του FIBA WC 2023 υπολογίζεται και το ύψος των 2,11 μ. μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά την Ισπανία να είναι ο νικητής του FIBA WC 2023 για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Προσφέρεται στο 21,00** στην πλατφόρμα της Betsson να πάρει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και είναι ο ψηλός που έχει τις καλύτερες πιθανότητες να το καταφέρει.

Άλλωστε, δεν είναι ο… τυπικός Ευρωπαίος ψηλός και η ταχύτητά του δίνει αβαντάζ σε σύγκριση με την πλειονότητα των αντιπάλων του. Κάτι που φάνηκε και στα φιλικά που έδωσε η Ισπανία στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Προκάλεσε προβλήματα στους αντιπάλους και στις δύο μεριές του παρκέ.

Η συνοχή και η συνέχεια αυτής της ομάδας είναι τα δυνατά της στοιχεία σε συνδυασμό με την τεράστια ευφυΐα του τεχνικού της Σέρτζιο Σκαριόλο που ξέρει να διαχειρίζεται τις ομάδες του σε τέτοια τουρνουά. Ο Γουίλι Ερναγκόμεθ τώρα, έχει μεγάλες εμπειρίες με την Εθνική Ισπανίας και αναμένεται να της προσφέρει καθοριστική βοήθεια. Έχει κατακτήσει δύο χρυσά (2015, 2022) κι ένα χάλκινο (2017) σε EuroBasket, ένα χάλκινο σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2016) κι ένα χρυσό σε παγκόσμιο (2019). Έτσι, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να ηγηθεί της ομάδας του και να τη βοηθήσει να αποδώσει και πάλι σε υψηλό επίπεδο όπως συμβαίνει ουσιαστικά σε κάθε μεγάλο μπασκετικό ραντεβού.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |