Λεόνες-Βακέρος, καθοριστική δεύτερη μάχη

Reading time2 λ

Πλήθος ευκαιριών για ποντάρισμα υπάρχουν στο ματς των Λεόνες Ντε Πόνσε με τους Βακέρος Ντε Μπαγιαμόν.

Από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα αυτού του καλοκαιριού είναι η BSN του Πουέρτο Ρίκο με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς των ημιτελικών, Λεόνες Ντε Πόνσε-Βακέρος Ντε Μπαγιαμόν, το τζάμπολ του οποίου θα γίνει στις 03:00 τα ξημερώματα, αναμένεται συγκλονιστικός, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη για την πρόκριση στους τελικούς.

Οι Λεόνες Ντε Πόνσε, οι οποίοι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου και στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν τους Καριντούρος Ντε Φαχάρδο, είναι «πληγωμένοι». Η βαριά ήττα με 113-80 στον πρώτο αγώνα στην Μπαγιαμόν, πέρα από το 0-1 στη σειρά, «βυθίζει» και την ψυχολογία τους. Με τα «βαριά» χαρτιά τους, τους Αμερικανούς φόργουορντ Οκάσιο και Όλιβερ να κινούνται σε ρηχά νερά με 12 και 7 πόντους αντίστοιχα, όπως και οι διεθνείς γκαρντ Ντε Χεσούς και Ριβέρο, οι γηπεδούχοι θα χρειαστούν άμεση βελτίωση της απόδοσής τους αν θέλουν να φέρουν την κατάσταση σε ισορροπία. Η έδρα δίνει ώθηση στους Λεόνες Ντε Πόνσε, αφού εκεί έχουν να επιδείξουν πέντε διαδοχικές νίκες.

ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΒΑΚΕΡΟΣ ΝΤΕ ΜΠΑΓΙΑΜΟΝ

Από την πλευρά τους, οι Βακέρος Ντε Μπαγιαμόν, που πρώτευσαν στο δεύτερο γκρουπ, είχαν το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρη την BSN και επιβλήθηκαν άνετα των Πιράτας Ντε Κεμπραντίγιας στον προηγούμενο γύρο, είναι λογικό να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, έπειτα από τον θρίαμβο της Δευτέρας. Με το δίδυμο των γκαρντ, Μοχίκα και Ροντρίγκες, που αναμένεται να βρεθούν στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας του Πουέρτο Ρίκο για το AmeriCup, να πρωταγωνιστεί με 22 και 16 πόντους, οι Βακέρος Ντε Μπαγιαμόν στοχεύουν στον διπλασιασμό των επιτυχιών τους, για να κάνουν το πιο μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Άλλωστε, βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, με επτά σερί νίκες, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 94,8 πόντους.

03:00   Λεόνες Ντε Πόνσε-Βακέρος Ντε Μπαγιαμόν            BSN Πουέρτο Ρίκο