Μάχη Μπόστον Σέλτικς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς

Reading time2 λ

Ο πόλεμος πρόκρισης μεταξύ των Μπόστον Σέλτικς και των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς έχει ζουμί για στοίχημα.

Τα τουρνουά play-in του ΝΒΑ βάζουν μπροστά τις μηχανές τα ξημερώματα και φυσικά δεσπόζουν σε όλον τον πλανήτη μπάσκετ, ερχόμενα με πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα. Αρχή στις 01:30 με τις μάχες της Ανατολής και την αναμέτρηση Μπόστον Σέλτικς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Ένα ζευγάρι που φαντάζει ισορροπημένο, λόγω των απωλειών που έχουν οι γηπεδούχοι Μπόστον Σέλτικς, αλλά και της αγωνιστικής ανόδου των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς το τελευταίο διάστημα. Ο νικητής παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα play-off, ενώ ο ηττημένος θα έχει δεύτερη ευκαιρία απέναντι στην ομάδα που θα επικρατήσει στο ματς Ιντιάνα Πέισερς-Σάρλοτ Χόρνετς που αρχίζει στις 04:00. Οι Ιντινάνα Πέισερς θέλουν να αξιοποιήσουν την ισχύ της έδρας απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς που ολοκλήρωσαν με κάμψη την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Οι ημιτελικοί των play-off της VTB League ξεκινούν σήμερα στις 19:30 με τη μονομαχία Λοκομοτίβ Κουμπάν-Ούνικς Καζάν. Αμφότερες επικράτησαν με ευκολία των Χίμκι και Ζιέλονα Γκόρα στον προηγούμενο γύρο και τώρα η Λοκομοτίβ Κουμπάν θέλει να υπερασπιστεί ξανά το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, που θα κυνηγήσει το break.

Στο μενού υπάρχει ακόμα η τρίτη αναμέτρηση Σάσαρι-Βενέτσια για την πρώτη φάση των play-off της ιταλικής Serie A. Μετά από τη νίκη της Κυριακής, η Σάσαρι θα επιδιώξει να φέρει τη σειρά στο 2-2, τη στιγμή που η Βενέτσια κυνηγά το ροζ φύλλο αγώνα που θα της δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και ο δεύτερος τελικός της ABA League, Ερυθρός Αστέρας-Μπουντούτσνοστ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 21:30. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει το πρώτο βήμα μετά την επικράτηση της Κυριακής και θέλει να κρατήσει άπαρτο το κάστρο του, ενώ η Μπουντούτσνοστ θέλει να σπάσει την έδρα, να ισοφαρίσει τη σειρά και να αποκτήσει πλεονέκτημα για την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας.

19:30   Λοκομοτίβ Κουμπάν-Ούνικς Καζάν                  VTB League

21:30   Ερυθρός Αστέρας-Μπουντούτσνοστ                 ABA League

21:45   Σάσαρι-Βενέτσια                                                Serie A Ιταλίας

01:30   Μπόστον Σέλτικς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς     NBA

04:00   Ιντιάνα Πέισερς-Σάρλοτ Χόρνετς                      NBA