Μπακς-Μπουλς, υψηλού επιπέδου

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα από το NBA με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να ψάχνει τη νίκη

Στο NBA η κανονική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και κάθε παιχνίδι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Άλλες ομάδες ψάχνουν την πρόκρισή τους στα πλέι οφ κι άλλες το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ώστε να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας σε όλη τη διαδικασία. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ορλάντο Μάτζικ-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 02:00 NBA

Οι Ορλάντο Μάτζικ, η χειρότερη ομάδα της ανατολικής περιφέρειας με ρεκόρ 19-53 υποδέχεται τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αναζητώντας να κάνουν την έκπληξη. Βέβαια, οι πιθανότητές τους είναι λιγοστές. Άλλωστε, από την αρχή της σεζόν ουσιαστικά η ομάδα έστρεψε το ενδιαφέρον της στο draft καθώς προσπαθεί να «χτίσει» μελλοντικά ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως μέσα στο Μάρτιο έκαναν κάποιες σημαντικές νίκες έχοντας επικρατήσει σε τρία από τελευταία έξι παιχνίδια τους και πηγαίνουν στο ματς με αυτοπεποίθηση. Από τη μεριά τους οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν ρεκόρ 47-24 και βρίσκονται στην 3η θέση της Δύσης. Ωστόσο, με τον γκαρντ Στεφ Κάρι τραυματία προέρχονται από δύο απανωτές ήττες και θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διαφορά ποιότητας για να πάρουν τη νίκη. Το διπλό προσφέρεται στο 1,27** στην πλατφόρμα της Betsson.

Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς 03:00 NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς ολοκλήρωσαν με ανάμεικτα αποτελέσματα την περιοδεία τους στη Δύση (2-2). Τώρα, επιστρέφουν στην Ανατολή προκειμένου να εξαπολύσουν την τελική τους επίθεση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της περιφέρειας που θα τους δώσει το πλεονέκτημα της έδρας σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ. Οπότε το ματς με τους Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι κι αυτοί από τη μεριά τους προσπαθούν να τερματίσουν στην πρώτη 4άδα, είναι πολύ σημαντικό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του στις δύο αναμετρήσεις μεταξύ τους ως τώρα έχουν πάρει ισάριθμες νίκες. Οπότε έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα πέραν αυτού της ποιότητας, της μεγαλύτερης συνοχής και της εμπειρίας. Οι Μπουλς επίσης έπαιξαν χθες οπότε θα έχουν έξτρα κούραση. Η νίκη των Μιλγουόκι Μπακς προσφέρεται στο 1,39** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ντένβερ Νάγκετς-Λος Άντζελες Κλίπερς 05:00 NBA

Στο Ντένβερ Νάγκετς-Λος Άντζελες Κλίπερς αναμένεται… μάχη στην Άγρια Δύση. Οι Νάγκετς βρίσκονται στην 7η θέση της κατάταξης με 42-30 και προσπαθούν να «σκαρφαλώσουν» το ταμπλό προκειμένου να έχουν όσο το δυνατόν πιο… βατή κλήρωση στα πλέι οφ. Βέβαια, αυτή την εποχή δεν πατούν καλά στο παρκέ καθώς προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς παλεύουν να κάνουν ένα καλό φινάλε προκειμένου να αποφύγουν τον έξτρα νοκ άουτ γύρο των πλέι οφ. Μαχητική ομάδα μεν, αλλά χωρίς τεράστια ποιότητα, έχει υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες και προσπαθεί να βρει και πάλι την ισορροπία της στην άμυνα. Σ’ αυτό το ρευστό περιβάλλον, όπου όλα είναι δυνατά, η νίκη των Κλίπερς προσφέρεται στο 3,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές