Μπακς-Πέισερς, για το απόλυτο

Reading time3 λ

Η μάχη των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για στοίχημα.

Έντονη είναι σήμερα η δραστηριότητα στον χώρο της πορτοκαλί μπάλας και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Το NBA είναι λογικό να κυριαρχεί στην επικαιρότητα, με τις μάχες και στις δύο περιφέρειες να είναι διαρκείς. Μια από αυτές θα μας προσφέρει το ζευγάρι Μιλγουόκι Μπακς-Ιντιάντα Πέισερς, που ανταμώνουν στις 03:00 τα ξημερώματα με τους πρωταθλητές να έχουν στόχο το απόλυτο κόντρα στην ομάδα της Ινδιανάπολις.

Με την πρωτιά της Ανατολής να είναι πάντα στο βλέμμα τους, τα Ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα επιχειρήσουν να καταγράψουν την τέταρτη νίκη στα ισάριθμα φετινά παιχνίδια με τους Ιντιάνα Πέισερς. Οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν αρχικά τα δύο εκτός έδρας ματς, με 119-109 στις 26 Οκτωβρίου και με 118-100 στις 29 Νοεμβρίου, ενώ ακολούθησε η επικράτηση στο σπίτι τους με 114-99 στις 16 Δεκεμβρίου. Κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, ο Greek Freak μετρά φέτος 28 πόντους, 11,5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ξεχωριστή είναι και η αναμέτρηση Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπόστον Σέλτικς. Οι Φιλαδέλφεια 76ερς παραμένουν διεκδικητές της πρώτης θέσης της ανατολικής περιφέρειας αλλά και οι Μπόστον Σέλτικς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και κοιτάζουν ψηλότερα από την έκτη θέση. Μάχη θα γίνει στο Ατλάντα Χοκς-Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι γηπεδούχοι επιδιώκουν τη σταθεροποίηση στη ζώνη των πλέ-ιν, την πρωτιά κυνηγούν ευθέως οι φιλοξενούμενοι.

Σασπένς μας επιφυλάσσει το Μαϊάμι Χιτ-Ντάλας Μάβερικς, με τους Μαϊάμι Χιτ να έχουν εγκατασταθεί στο ανατολικό ρετιρέ και τους Ντάλας Μάβερικς να ζυγώνουν τη δυτική τετράδα. Εξίσου συναρπαστικό αναμένεται και το Φοίνιξ Σανς-Λος Άντζελες Κλίπερς, έστω κι αν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Φοίνιξ Σανς φαντάζουν ακαταμάχητοι, ενώ αναμετρώνται ακόμα Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Σάρλοτ Χόρνετς και Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μέμφις Γκρίζλις.

Νωρίτερα, δύο εξ αναβολής αγώνες υπάρχουν στο Eurocup. Τα βλέμματα στρέφονται στο Βενέτσια-Γκραν Κανάρια του δεύτερου ομίλου. Η Βενέτσια θέλει να μονιμοποιηθεί στην τέταρτη θέση, ενώ η Γκραν Κανάρια αναζητεί ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση της πρωτιάς. Στο πρώτο γκρουπ υπάρχει το ματς Ανδόρα-Σλασκ Βρότσλαβ, στο οποίο οι γηπεδούχοι ψάχνουν το ροζ φύλλο για να πλησιάσουν την τετράδα, ενώ οι Πολωνοί παίζουν τα… ρέστα τους για την πρόκριση.

«Καθυστερούμενο» παιχνίδι έχουμε και στο FIBA Europe Cup, το Πάρμα Περμ-Λέγκια Βαρσοβίας του ένατου γκρουπ. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και νικήτρια θα καταλάβει τη δεύτερη θέση και θα προκριθεί στα προημιτελικά, μαζί με την ολλανδική Λέιντεν, η οποία έχει κατακτήσει την πρωτιά.

16:30   Πάρμα Περμ-Λέγκια Βαρσοβίας                     FIBA Europe Cup

21:00   Ανδόρα-Σλασκ Βρότσλαβ                               Eurocup

21:00   Βενέτσια-Γκραν Κανάρια                                 Eurocup

02:30   Ατλάντα Χοκς-Κλίβελαντ Καβαλίερς              NBA

02:30   Μαϊάμι Χιτ-Ντάλας Μάβερικς                         NBA

02:30   Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπόστον Σέλτικς             NBA

03:00   Μιλγουόκι Μπακς-Ιντιάνα Πέισερς                 NBA

03:00   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Σάρλοτ Χόρνετς       NBA

03:00   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μέμφις Γκρίζλις      NBA

05:00   Φοίνιξ Σανς-Λος Άντζελες Κλίπερς                NBA