Χόρνετς-Σανς, άκρως ενδιαφέρουσα κόντρα

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές προσφορές για ποντάρισμα υπάρχουν στη σύγκρουση των Σάρλοτ Χόρνετς με τους Φοίνιξ Σανς.

Πολλά είναι τα μέτωπα που προκαλούν ενδιαφέρον σήμερα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Λογικό είναι το βλέμμα να κατευθύνεται κυρίως στον πλανήτη NBA, όπου έχουμε επτά σπουδαία παιχνίδια, με την κόντρα Σάρλοτ Χόρνετς-Φοίνιξ Σανς, που θα αρχίσει στις 02:00 τα ξημερώματα, να αναμένεται αμφίρροπη.

Φορμαρισμένοι οι Σάρλτοτ Χόρνετς, μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες και έχουν βάλει πλώρη για την πρώτη εξάδα της ανατολικής περιφέρειας. Βέβαια, οι Φοίνιξ Σανς συνεχίζουν να έχουν το βλέμμα τους στην κορυφή του πρωταθλήματος, απέκτησαν ειδικότητα στις εκτός έδρας αποστολές, ενώ διαθέτουν και ψυχολογικό πλεονέκτημα. Είχαν κερδίσει εμφατικά τις Σφήκες με 137-106 στο Φοίνιξ στις 20 Δεκεμβρίου. Υπάρχουν κι άλλες σπουδαία ματς στην Ανατολή, όπως τα Τορόντο Ράπτορς-Νιού Γιορκ Νικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ιντιάνα Πέισερς και Μπόστον Σέλτικς-Ορλάντο Μάτζικ.

Στη Δύση, όλα τα… λεφτά είναι ο αγώνας Λος Άντζελες Λέικερς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Οι γηπεδούχοι Λος Άντζελες Λέικερς δεν έχουν καταφέρει να αξιοποιήσουν την εντυπωσιακή φόρμα του ΛεΜπρον Τζέιμς, νικούν αραιά και που και πλέον χρειάζονται διαδοχικές επιτυχίες για να μπουν στην εξάδα της περιφέρειας. Όμως, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι ιδιαίτερα αξιόμαχοι το τελευταίο 20ήμερο, βρίσκονται κι αυτοί σε τροχιά εισόδου στη ζώνη των πλέι-οφ, ενώ έχουν νικήσει ήδη δύο φορές τους Λος Άντζελες Λέικερς. Με 107-83 μέσα στο Λος Άντζελες στις 13 Νοεμβρίου και με 110-92 στη Μινεάπολις στις 18 Δεκεμβρίου.

Αξιόλογο είναι και το παιχνίδι Σακραμέντο Κινγκς-Μαϊάμι Χιτ. Οι Μαϊάμι Χιτ διατηρούν την εντυπωσιακή αγωνιστική τους κατάσταση και είναι διεκδικητές της κορυφής της Ανατολής, τη στιγμή που οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν έλλειμμα σταθερότητας, αλλά βρίσκονται σε τροχιά δεκάδας. Όσο για το Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντάλας Μάβερικς, οι οικοδεσπότες δίνουν τη δική τους μάχη για να προλάβουν την πρώτη δεκάδα της δυτικής περιφέρειας, στην οποία βρίσκονται οι Ντάλας Μάβερικς, που παραμένουν, πάντως, ασταθείς.

22:30   Τορόντο Ράπτορς-Νιού Γιορκ Νικς                         NBA

01:00   Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ιντιάνα Πέισερς                  NBA

01:00   Μπόστον Σέλτικς-Ορλάντο Μάτζικ                        NBA

01:00   Σακραμέντο Κινγκς-Μαϊάμι Χιτ                              NBA

02:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντάλας Μάβερικς              NBA

02:00   Σάρλοτ Χόρνετς-Φοίνιξ Σανς                                  NBA

04:30   Λος Άντζελες Λέικερς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς    NBA