Μπακς-Σέλτικς, σύγκρουση κορυφής

Reading time2 λ

Η τεράστια μονομαχία των Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς κλέβει την παράσταση στο κουπόνι

Στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ επικεντρώνεται απόψε το βλέμμα μας, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Φυσικά, άπαντες περιμένουμε στις 02:30 τα ξημερώματα τη σύγκρουση Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς, αφού οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα για την κορυφή της ανατολικής περιφέρειας, αλλά και ολόκληρης της λίγκας.

Δύο νίκες μακριά από τους πρωτοπόρους Μπόστον Σέλτικς βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς, που θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα με 139-118 τα Χριστούγεννα στην έδρα των Κελτών. Τα Ελάφια βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση, αφού μετρούν δέκα διαδοχικές νίκες, με τελευταία αυτή επί των Λος Άντζελες Κλίπερς στην «πόλη των αγγέλων». Μπροστάρης τους είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σε αυτή τη δεκάδα αγώνων έχει πάρει… φωτιά, μετρώντας 37,3 πόντους, 13,4 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ, όντας πλέον δεύτερος στη λίστα για το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη της κανονικής περιόδου. Βέβαια και οι Μπόστον Σέλτικς έχουν ένα σερί τριών νικών, αφού επικράτησαν των Μέμφις Γκρίζλις. Ηγέτης τους ο υποψήφιος για MVP, Τζέισον Τέιτουμ, που έχει καταγράψει 30,5 πόντους, 8,6 ριμπάουντ και 4,5 τελικές πάσες ως τώρα στη σεζόν.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΙ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Μεγάλη είναι και η αναμέτρηση Φοίνιξ Σανς-Σακραμέντο Κινγκς. Οι Φοίνιξ Σανς μπορεί να μην έχουν ακόμα διαθέσιμο το μεγάλο απόκτημα των ανταλλαγών, τον Κέβιν Ντουράντ, αλλά βρίσκονται σε καλό… φεγγάρι, όπως έδειξε και η εκτός έδρας νίκη επί των Ιντιάνα Πέισερς και επιδιώκουν να «πιάσουν» στην τρίτη θέση της Δύσης τους Σακραμέντο Κινγκς. Οι Βασιλιάδες, όμως, πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία, πέτυχαν τεράστια νίκη επί των Ντάλας Μάβερικς και δεν απέχουν πολύ από το δεύτερο σκαλοπάτι.

Σπουδαία είναι και η μάχη της Καλιφόρνιας, Λος Άντζελες Κλίπερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Να… ξεχάσουν τις δύο σερί ήττες από Ντάλας Μάβερικς και Μιλγουόκι Μπακς θα επιχειρήσουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς για να εδραιωθούν στην εξάδα της δυτικής περιφέρειας. Σε αυτή στοχεύουν και οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όμως, δίχως τον τραυματία ηγέτη τους, Στεφ Κάρι έχασαν από τους Λος Άντζελες Λέικερς. Τη βραδιά συμπληρώνουν τα ματς Τορόντο Ράπτορς-Ορλάντο Μάτζικ και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

02:30   Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς                        NBA

02:30   Τορόντο Ράπτορς-Ορλάντο Μάτζικ                           NBA

04:00   Φοίνιξ Σανς-Σακραμέντο Κινγκς                               NBA

05:00   Λος Άντζελες Κλίπερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς   NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς      NBA