Σάρλοτ Χόρνετς-Μπρούκλιν Νετς, για το σερί

Reading time2 λ

Στον αγώνα Σάρλοτ Χόρνετς-Μπρούκλιν Νετς υπάρχουν συναρπαστικές ευκαιρίες για στοιχημα.

Με ένα πλουσιότατο μενού αποχαιρετά το 2022 ο μαγικός κόσμος του NBA και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η αναμέτρηση Σάρλοτ Χόρνετς-Μπρούκλιν Νετς, που ξεκινά στις 02:00 τα ξημερώματα, όταν στην Ελλάδα θα έχουμε υποδεχτεί το Νέο Έτος, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα, αφού οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζονται να πιάσουν «11άρι».

Ο καλπασμός των Μπρούκλιν Νετς προς την κορυφή της ανατολικής περιφέρειας. Αφού πανηγύρισαν ακόμα μια σπουδαία επιτυχία, αυτή επί των Ατλάντα Χοκς, στοχεύουν τώρα στην ενδέκατη διαδοχική νίκη, η οποία θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στους πρωτοπόρους Μπόστον Σέλτικς. Οι Σάρλοτ Χόρνετς, πάντως, είναι μαχητικοί. Μπορεί να είναι προτελευταίοι στην Ανατολή, όμως, κέρδισαν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Βέβαια, έχουν ηττηθεί και στα δύο φετινά ματς από τους Μπρούκλιν Νετς, με 98-94 στη Σάρλοτ και με 122-116 στο Μπρούκλιν.

ΔΙΠΛΟ «ΜΕΤΩΠΟ»

Συναρπαστικό αναμένεται και το ντέρμπι κορυφής της Δύσης, Μέμφις Γκρίζλις-Νιού Όρλεανς Πέλικανς. Οι Μέμφις Γκρίζλις βρίσκονται μια ανάσα από το ρετιρέ χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία επί των Τορόντο Ράπτορς. Εκεί όπου βρίσκονται οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς, που πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις στο τελευταίο δεκαήμερο της χρονιάς. Μέχρι στιγμής, οι δύο ομάδες έχουν μοιραστεί τις νίκες, επικρατώντας ως οικοδέσποινες. Οι Πελεκάνοι νίκησαν με 113-102, ενώ οι Αρκούδες απάντησαν το εμφατικό 132-111.

Συναρπαστική αναμένεται και η μονομαχία Ιντιάνα Πέισερς-Λος Άντζελες Κλίπερς, η οποία διεξάγεται σε προσιτή ώρα για τη χώρα μας, στις 22:00. Οι Ιντιάνα Πέισερς ξαναβρήκαν τον εαυτό τους, μετρούν δύο νίκες στη σειρά, με τελευταία αυτή επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς κι επέστρεψαν στην εξάδα της Ανατολής. Την ίδια στιγμή, οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχασαν τη μάχη με τους Μπόστον Σέλτικς, όμως, πλέον βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από την κορυφή της Δύσης. Απόψε υπάρχει ακόμη το ντέρμπι του Τέξας, Σαν Αντόνιο Σπερς-Ντάλας Μάβερικς , ενώ ξεχωριστές ακόμη οι αναμετρήσεις Σικάγο Μπουλς-Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γιούτα Τζαζ-Μαϊάμι Χιτ.

22:00   Ιντιάνα Πέισερς-Λος Άντζελες Κλίπερς           NBA

02:00   Σαν Αντόνιο Σπερς-Ντάλας Μάβερικς             NBA

02:00   Σάρλοτ Χόρνετς-Μπρούκλιν Νετς                    NBA

02:00   Σικάγο Μπουλς-Κλίβελαντ Καβαλίερς            NBA

02:00   Χιούστον Ρόκετς-Νιού Γιορκ Νικς                   NBA

03:00   Μέμφις Γκρίζλις-Νιού Όρλεανς Πέλικανς       NBA

03:00   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ντιτρόιτ Πίστονς     NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Φιλαδέλφεια 76ερς    NBA

04:00   Γιούτα Τζαζ-Μαϊάμι Χιτ                                    NBA