Κλίπερς-Λέικερς, για μία θέση στην εξάδα

Reading time3 λ

Η μεγάλη μάχη Λος Άντζελες Κλίπερς-Λος Άντζελες Λέικερς συνοδεύεται από δεκάδες επιλογές για στοιχημα

Ξημερώματα Πέμπτης, θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι του Λος Άντζελες στο NBA, το Κλίπερς-Λέικερς. Ένα παιχνίδι που εκτός από τον χαρακτήρα του «αφεντικού της πόλης», έχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτή τη χρονική στιγμή. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Τόσο οι Λος Άντζελες Κλίπερς όσο και οι Λος Άντζελες Λέικερς, ανήκουν σε ένα γκρουπ ομάδων που βρίσκονται πολύ κοντά, είτε ισόβαθμες είτε σε διαφορά μίας νίκης και μίας ήττας. Παραμένουν στα όρια των τελευταίων δύο θέσεων που θα οδηγήσουν απευθείας στα play offs και σε αυτές που οδηγούν στο play in tournament στη Δυτική Περιφέρεια. Ενδεχομένως, λοιπόν, το μεταξύ τους αποτέλεσμα να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σχετικά με το ποια εκ των δύο ομάδων θα μπορέσει να μπει απευθείας στα play offs και ποια θα παίξει στο play in tournament. Βέβαια, πιθανόν και οι δύο να βρεθούν στην ίδια θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως την ισοβαθμία την έχουν οι Κλίπερς, που έχουν κερδίσει τρεις φορές φέτος τους Λέικερς.

Αρκετά σημαντικό παιχνίδι δείχνει και το Ντάλας Μάβερικς-Σακραμέντο Κινγκς, αν και οι Μάβερικς έχουν περισσότερο μαθηματικές ελπίδες να μπουν στο play in tournament, παρά ουσιαστικές. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις στην ομάδα του Ντάλας να μην αγωνιστούν στα τελευταία παιχνίδια τα δύο μεγάλα αστέρια της, οι Ντόντσιτς και Ίρβινγκ.

Στην Ανατολική Περιφέρεια γίνονται δύο αγώνες μεταξύ ομάδων που θα τερματίσουν πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και αντιμετωπίζουν ομάδες που μάλλον θα συμμετάσχουν στο play in tournament. Ο λόγος για τα παιχνίδια Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς, Μπόστον Σέλτικς-Τορόντο Ράπτορς.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Στο κουπόνι του ευρωπαϊκού μπάσκετ σήμερα ξεχωρίζουν οι άλλοι δύο προημιτελικοί του Champions League, με τον έναν εξ αυτών να αποτελεί πάλι ισπανικό «εμφύλιο». Ο λόγος για το Γκραν Κανάρια-Μανρέσα, με την Γκραν Κανάρια να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα απ’ ότι η Μανρέσα. Έχοντας και το πλεονέκτημα της έδρας, αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο final-4 του θεσμού.

Το άλλο παιχνίδι είναι το Βόννη-Στρασβούργο, ανάμεσα σε δύο ομάδες με σταθερά καλή ευρωπαϊκή πορεία τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε αυτόν τον θεσμό. Το ζευγάρι παρουσιάζεται αρκετά αμφίρροπο και από αυτό θα προκύψει η αντίπαλος του ζευγαριού Χάποελ Ιερουσαλήμ-ΑΕΚ στο final-4.

21:00     Βόννη-Στρασβούργο     Champions League

21:30     Γκραν Κανάρια-Μανρέσα           Champions League

02:30     Μπόστον Σέλτικς-Τορόντο Ράπτορς       NBA

02:30     Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς         NBA

03:30     Ντάλας Μάβερικς-Σακραμέντο Κινγκς  NBA

05:00     Λος Άντζελες Κλίπερς-Λος Άντζελες Λέικερς       NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |