Ντάλας Μάβερικς-Λος Άντζελες Κλίπερς, λεπτές ισορροπίες

Reading time2 λ

Η μάχη των Ντάλας Μάβερικς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στον λαμπερό κόσμο του NBA θα είναι στραμμένα τα βλέμματα απόψε στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η μονομαχία Ντάλας Μάβερικς-Λος Άντζελες Κλίπερς, που είναι προγραμματισμένη για τις 03:30 τα ξημερώματα είναι λογικό να κλέβει την παράσταση, αφού κοντράρονται σπουδαία αστέρια του πρωταθλήματος σε ένα παιχνίδι όπου όλα είναι πιθανά.

Οι Ντάλας Μάβερικς πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη το Σάββατο επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, χάρη σε μια μυθική εμφάνιση του Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ έκανε «τριπλ-νταμπλ» με 42 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ, χάρη στο οποίο η ομάδα του άφησε πίσω της ένα μίνι σερί δύο ηττών και πήρε ξανά τον… ανήφορο στη δυτική περιφέρεια. Την ίδια στιγμή, οι Λος Άντζελες Κλίπερς συνεχίζουν να έχουν σημαντικές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους και είναι διαρκώς «μέσα – έξω» στην οκτάδα της Δύσης. Δεν αρκούν τα κατορθώματα του Πολ Τζορτζ, που προσπαθεί να καλύψει και το κενό του απόντα Καουάι Λέοναρντ, αλλά δεν θα τα καταφέρνει κάθε βράδυ.

«ΚΑΥΤΑ» ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Στη Δύση υπάρχει ακόμα μια σημαντική αναμέτρηση απόψε, αυτή του ζευγαριού Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μέμφις Γκρίζλις. Οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς θα κυνηγήσουν τη δεύτερη στη σειρά επιτυχία, έπειτα από αυτή του Σαββάτου επί του Χιούστον, ώστε να εδραιωθούν στην οκτάδα. Ωστόσο, απέναντί τους έχουν τους εξαιρετικούς Μέμφις Γκρίζλις. Μπορεί η παρέα του Τζα Μοράντ να έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από την πρωτεύουσα, αφού ηττήθηκε από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, όμως, παραμένουν ισχυρότατοι και πάντα με το βλέμμα στη δυτική κορυφή.

Αξιόλογο είναι και το παιχνίδι Γιούτα Τζάζ-Νιού Γιορκ Νικς. Οι Γιούτα Τζαζ είχαν «στραβοπατήματα» κόντρα Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά θέλουν να βρεθούν στο ρετιρέ της Δύσης. Από την πλευρά τους, οι Νιού Γιορκ Νικς δίνουν μάχη για να «τυπώσουν» στην οκτάδα της Ανατολής, αλλά στερούνται σταθερότητας. Τη βραδιά συμπληρώνουν οι αγώνες Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Σαν Αντόνιο Σπερς και Σακραμέντο Κινγκς-Μπρούκλιν Νετς.

02:30   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μέμφις Γκρίζλις              NBA

03:30   Ντάλας Μάβερικς-Λος Άντζελες Κλίπερς               NBA

04:00   Γιούτα Τζάζ-Νιού Γιορκ Νικς                                  NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Σαν Αντόνιο Σπερς    NBA

05:00   Σακραμέντο Κινγκς-Μπρούκλιν Νετς                     NBA