Ντένβερ-Φιλαδέλφεια, με φόντο το βραβείο MVP

Reading time2 λ

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον και πληθώρα επιλογών για στοιχημα στο Ντένβερ Νάγκετς-Φιλαδέλφεια 76ερς

Στις 04:30 τα ξημερώματα, θα διεξαχθεί μία εξαιρετική αναμέτρηση στο NBA, το Ντένβερ Νάγκετς-Φιλαδέλφεια 76ερς. Στην πλατφόρμα της Betsson πάντα υπάρχουν διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Οι Ντένβερ Νάγκετς είναι στην κορυφή της Δύσης και οι Φιλαδέλφεια 76ερς στην τρίτη θέση της Ανατολής, αν και από πλευράς ρεκόρ έχουν διαφορά μόλις μίας ήττας. Αυτό το γεγονός από μόνο του κάνει πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επιπλέον, υπάρχει η κόντρα Τζόκιτς-Εμπίντ, δύο σέντερ που διεκδικούν το φετινό βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Μάλιστα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού γίνεται πολλή κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα.

Στο Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Νιου Όρλεανς Πέλικανς υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, για τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, που προσπαθούν να διατηρηθούν στις θέσεις 7-10 της Δύσης για να διεκδικήσουν συμμετοχή στα play offs, με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς να «πετούν λευκή πετσέτα». Κάτι που προκύπτει και από την απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά ο Ντάμιαν Λίλαρντ ως το τέλος της σεζόν, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που έχει στο πόδι.

ΟΡΑΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Στο Ιντιάνα Πέισερς-Ντάλας Μάβερικς, οι Ντάλας Μάβερικς θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες, καθώς το αρνητικό τους σερί (τρεις συνεχόμενες ήττες) τους έχει φέρει εκτός πρώτης 10αδας στο βαθμολογικό πίνακα. Επομένως, κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ακόμη και του play in tournament, κάτι που θα αποτελέσει τεράστια αποτυχία για τον Λούκα Ντόντσιτς και την παρέα του, ειδικά μετά την ανταλλαγή για να αποκτηθεί ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχει στο κουπόνι του NBA απόψε, πιο αμφίρροπες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις μοιάζουν να είναι οι Σακραμέντο Κινγκς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Λος Άντζελες Κλίπερς-Σικάγο Μπουλς. Αντιθέτως, δυνατά και ξεκάθαρα φαβορί υπάρχουν στους αγώνες Νιου Γιορκ Νικς-Χιούστον Ρόκετς, Γιούτα Τζαζ-Φοίνιξ Σανς, Ντιτρόιτ Πίστονς-Μιλγουόκι Μπακς, αφού θα πρόκειται για μεγάλες εκπλήξεις αν δεν κερδίσουν οι Νιου Γιορκ Νικς, Φοίνιξ Σανς και Μιλγουόκι Μπακς.

02:00     Ντιτρόιτ Πίστονς-Μιλγουόκι Μπακς       NBA

02:00     Ιντιάνα Πέισερς-Ντάλας Μάβερικς         NBA

02:30     Νιου Γιορκ Νικς-Χιούστον Ρόκετς            NBA

04:00     Γιούτα Τζαζ-Φοίνιξ Σανς              NBA

04:30     Ντένβερ Νάγκετς- Φιλαδέλφεια 76ερς NBA

05:00     Πόρτλαντ Μπλέιζερς-Νιου Όρλεανς Πέλικανς   NBA

05:00     Σακραμέντο Κινγκς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς     NBA

05:30     Λος Άντζελες Κλίπερς-Σικάγο Μπουλς   ΝΒΑ