Καυτό το Μιλγουόκι Μπακς-Μπρούκλιν Νετς

Reading time5 λ

Η κόντρα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς μας επιφυλάσσει μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Τριπλό «μέτωπο» ενδιαφέροντος έχουμε και σήμερα στα παρκέ και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Τα σπουδαία αναμένονται τα ξημερώματα στο NBA, όπου στις 02:30 διεξάγεται η μεγάλη αναμέτρηση Μιλγουόκι Μπακς-Μπρούκλιν Νετς, που αναμένεται να έχει μπόλικο σασπένς, εξαιτίας και της αντιπαλότητας που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι Μιλγουόκι Μπακς, με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι οι μοναδικοί δίχως ήττα στην ανατολική περιφέρεια. Νίκησαν εύκολα τους Χιούστον Ρόκετς στη δεύτερη υποχρέωσή τους στο πρωτάθλημα, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να σημειώνει 44 πόντους και να «κατεβάζει» 12 ριμπάουντ. Αντίθετα, οι Μπρούκλιν Νετς προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τους Μέμφις Γκρίζλις, παρότι το σπουδαίο τους δίδυμο, ο Κέβιν Ντουράντ και ο Καϊρί Ίρβινγκ σημείωσαν από 37 πόντους. Μετρούν μία νίκη και δύο αποτυχίες ως τώρα και αναζητούν σταθερότητα.

Τα βλέμματα κατευθύνονται και στη σύγκρουση Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Μαϊάμι Χιτ. Η κορυφαία ομάδα του NBA είναι μέχρι στιγμής οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Έχουν κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα», αφού σημείωσαν μια εμφατική νίκη στην έδρα τους επί των Ντένβερ Νάγκετς, με τον ηγέτη τους, τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να είναι θαυματουργός. Αντίθετα, οι Μαϊάμι Χιτ, αν και έχουν παίξει τα τέσσερα πρώτα ματς στην έδρα τους, έχουν μόλις μία νίκη. Στο τελευταίο παιχνίδι έχασαν από τους Τορόντο Ράπτορς.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στη μάχη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, από τα πιο σπουδαία ματς της ημέρας είναι το Χαποέλ Χολόν-Γαλατάσαραϊ για τον τρίτο όμιλο του Basketball Champions League. Αμφότερες έχουν εκκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Λέγκια Βαρσοβίας και Οστάνδη και αναζητούν την επικράτηση που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, η οποία οδηγεί απευθείας στον γύρο των «16». Την ίδια ώρα κοντράρονται Λέγκια Βαρσοβίας-Οστάνδη, γυρεύοντας το πρώτο ροζ φύλλο, που θα διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-ιν. Υψηλής κρισιμότητας είναι και οι αγώνες του πρώτου ομίλου, Τόφας Μπούρσα-Φάλκο Σομπατέλι και Μούρθια-Στρασμπούρ.

Στην ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής του Eurocup, οι προβολείς κατευθύνονται στο παιχνίδι Τουρκ Τέλεκομ-Χαποέλ Τελ Αβίβ του δεύτερου ομίλου, στον οποίο μετέχει και ο Προμηθέας. Η Τουρκ Τέλεκομ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην επιτυχία επί των Τάουερς Αμβούργου, που ήταν η πρώτη τους στη διοργάνωση. Στον αντίποδα, η Χαποέλ Τελ Αβίβ κυνηγά το «3 Χ 3», αφού την περασμένη εβδομάδα νίκησε εμφατικά την Παρί στη Γαλλία. Ξεχωριστό είναι και το Προμετέι-Μπούρσασπορ του πρώτου γκρουπ, το οποίο διεξάγεται στην ουδέτερη Ρίγα της Λετονίας. Η ουκρανική Προμετέι θα προσπαθήσει να «διαγράψει» τη βαριά ήττα από την Μπρέσια, αλλά η περσινή φιναλίστ Μπούρσασπορ είναι «απόλυτη» ως τώρα, αφού έκαμψε την αντίσταση της Ζοβεντούτ Μπανταλόνα.

19:00   Τόφας ΜπούρσαΦάλκο Σομπατέλι               Basketball Champions League

19:00   ΠρομετέιΜπούρσασπορ                                 Eurocup

19:30   Λέγκια ΒαρσοβίαςΟστάνδη                           Basketball Champions League

19:30   Χαποέλ ΧολόνΓαλατάσαραϊ                           Basketball Champions League

20:00   Τουρκ ΤέλεκομΧαποέλ Τελ Αβίβ                  Eurocup

20:30   ΜπουργκΛιετκαμπέλις                                   Eurocup

20:30   ΟυλμΜπρέσια                                                  Eurocup

20:30   Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα       Eurocup

21:30   Μούρθια-Στρασμπούρ                                     Basketball Champions League

22:00   Γκραν Κανάρια-Λόντον Λάιονς                      Eurocup

02:00   Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ορλάντο Μάτζικ        NBA

02:00   Ντιτρόιτ Πίστονς-Ατλάντα Χοκς                    NBA

02:30   Μιλγουόκι Μπακς-Μπρούκλιν Νετς              NBA

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Σάρλοτ Χόρνετς                  NBA

02:30   Τορόντο Ράπτορς-Φιλαδέλφεια 76ερς            NBA

03:00   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Σαν Αντόνιο Σπερς NBA

03:00   Σικάγο Μπουλς-Ιντιάνα Πέισερς                    NBA

04:00   Γιούτα Τζαζ-Χιούστον Ρόκετς                        NBA

05:00   Ντένβερ Νάγκετς-Λος Άντζελες Λέικερς       NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Μαϊάμι Χιτ        NBA