Κινγκς-Γουόριορς, πράξη δεύτερη στο Σακραμέντο

Reading time2 λ

Μεγάλες προσφορές για στοίχημα προσφέρονται στο ματς Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Στις 05:00 τα ξημερώματα Τρίτης διεξάγεται το Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση στον πρώτο γύρο των play offs του ΝΒΑ, με τους Κινγκς να κερδίζουν στις λεπτομέρειες τον πρώτο αγώνα, με 126-123. Στην πλατφόρμα της Betsson πάντα υπάρχουν διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Το πρώτο δείγμα λοιπόν για τους νεανικούς και άπειρους σε τέτοιες διαδικασίες, Σακραμέντο Κινγκς, ήταν εξαιρετικά θετικό. Δεν είναι αμελητέο ότι απέναντι τους έχουν τους πρωταθλητές Γουόριορς. Οι οποίοι είχαν και πάλι τον Άντριου Γουίγκινς που ήρθε από τον πάγκο και προσπάθησε να βοηθήσει τους Splash Brothers, Στέφεν Κάρι και Κλέι Τόμπσον. Αλλά η επίθεση των Κινγκς, η καλύτερη βάσει αριθμών στο ΝΒΑ, έμοιαζε ασταμάτητη. Αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, εκμεταλλευόμενοι και την έδρα τους, ίσως καταφέρουν να αποκλείσουν από τον πρώτο γύρο των play οffs την ομάδα που υπερασπίζεται τον τίτλο της.

Σήμερα λοιπόν αναμένεται η αντίδραση των Γουόριορς, που γνωρίζουν καλά πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα γι’ αυτούς σε περίπτωση που βρεθούν πίσω στο σκορ με 2-0. Οι φετινοί Κινγκς φαντάζει δύσκολο να κάνουν σερί συνεχόμενων ήττων, έστω και χωρίς την εμπειρία αυτή της διαδικασίας.

ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΙ ΧΑΡΝΤΕΝ, ΕΜΠΙΝΤ

Νωρίτερα, στις 02:30 τα ξημερώματα Τρίτης, διεξάγεται το άλλο παιχνίδι του σημερινού κουπονιού του NBA, το Φιλαδέλφεια 76ξερς-Μπρούκλιν Νετς. Εδώ έχουμε το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στη σειρά, με τους Σίξερς να κερδίζουν το πρώτο σχετικά εύκολα με 121-101. Και το χειρότερο για τους Νετς είναι πώς οι Τζοέλ Εμπίντ, Τζέιμς Χάρντεν έμοιαζαν ασταμάτητοι, παρά τις αμυντικές προσπάθειες τους. Δεν έχουν πλέον κάποιο μεγάλο κορμί να μαρκάρει τον Εμπίντ, χρησιμοποιώντας κάποια νταμπλ τιμ και άλλα τεχνάσματα για να τον περιορίσουν. Παρόλα αυτά, ο πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου τους έβαλε 26 πόντους, έχοντας πάντα δίπλα του συμπαραστάτη τον πρώτο σε ασίστ, τον Χάρντεν, που εκτός από 23 πόντους που σκόραρε, μοίρασε και 13 τελικές πάσες.

Σε αυτό το παιχνίδι φάνηκε ξεκάθαρα πως όσο καλή ομάδα και αν είναι κάποια, αν της λείπει ένας μεγάλος πρωταγωνιστής, αυτό που αποκαλούν οι Αμερικάνοι, franchise player, αυτός που θα πάρει την ομάδα πάνω του στα δύσκολα, δεν μπορεί να προχωρήσει αρκετά. Οι Νετς πλέον δεν διαθέτουν τέτοιον καλαθοσφαιριστή στο ρόστερ τους.

02:30     Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπρούκλιν Νετς    NBA

05:00     Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς    NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |