Νικς-Καβαλίερς, κόντρα στο ρεύμα της εποχής

Reading time3 λ

Πλήθος επιλογών για ποντάρισμα προσφέρονται στη δυνατή αναμέτρηση Νιου Γιορκ Νικς-Κλίβελαντ Καβαλίερς

Απόψε το βράδυ, στις 20:00, διεξάγεται το Νιου Γιορκ Νικς-Κλίβελαντ Καβαλίερς, το τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι στη σειρά των play offs της Ανατολικής Περιφέρειας. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Σε μία εποχή που πλέον οι επιθέσεις και τα πολλά τρίποντα παίζουν καθοριστικό ρόλο στο NBA, οι Νιου Γιορκ Νικς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δείχνουν να βρίσκονται σε άλλο χρόνο. Οι Νικς προηγούνται με 2-1 και θέλουν να εκμεταλλευτούν πάλι την έδρα τους, εκεί που κράτησαν τους Καβαλίερς στους 79 πόντους στο τελευταίο παιχνίδι, το οποίο κέρδισαν 99-79. Αυτοί είναι οι λιγότεροι πόντοι που έχει σκοράρει μία ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα του ΝΒΑ φέτος. Βέβαια, και οι Καβαλίερς δεν πηγαίνουν πολύ πίσω, αφού στο δεύτερο παιχνίδι, στη μοναδική τους νίκη ως τώρα στη σειρά, κράτησαν τους Νικς κάτω από τους 100 πόντους, κάτι που έχουν πετύχει 31 φορές σε 85 αγώνες τους φέτος, ρεκόρ για το πρωτάθλημα. Με τους Νιου Γιορκ Νικς και Κλίβελαντ Καβαλίερς να μην έχουν μεγάλες διαφορές, όλα τα παιχνίδια τους έχουν αρκετό «ξύλο» και χαρακτηρίζονται ως παλιάς σχολής στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Το πρόγραμμα των πλέι οφς του NBA συνεχίζεται με άλλα τρία παιχνίδια στη συνέχεια της ημέρας. Το πιο σημαντικό μοιάζει το Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Σακραμέντο Κινγκς, εκεί που ο Στέφ Κάρι πήρε το «όπλο» του και βοήθησε να μειώσουν οι Γουόριορς στο 2-1 στη σειρά. Σήμερα επιστρέφει και από την τιμωρία του ο Ντρέιμοντ Γκριν, κάτι που δίνει έξτρα ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ξημερώματα Δευτέρας γίνονται οι αγώνες Ατλάντα Χοκς-Μπόστον Σέλτικς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ντένβερ Νάγκετς. Στον πρώτο, οι Χοκς έβγαλαν αντίδραση και κέρδισαν το προηγούμενο παιχνίδι τους απέναντι στους Σέλτικς. Μένει να φανεί αν μπορούν να το επαναλάβουν, πάλι στην έδρα τους, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη σειρά. Αντιθέτως, στο δεύτερο οι Νάγκετς μοιάζουν πολύ δυνατοί για τους Τίμπεργουλβς, τους κέρδισαν και τρίτη φορά, μέσα στη Μινεσότα και έχουν την ευκαιρία να τους «σκουπίσουν» για να περιμένουν τον αντίπαλο τους στα ημιτελικά.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ «ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα διεξάγονται και οι άλλοι δύο προημιτελικοί των play offs στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι πιο αμφίρροποι, αυτοί που δεν περιλαμβάνουν πολύ δυνατά φαβορί, όπως είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός. Στις 15:45 γίνεται το ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών, εξ ορισμού η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση, αφού τίθενται αντιμέτωποι ο τέταρτος με τον πέμπτο της κανονικής περιόδου. Από τη στιγμή που οι σειρές σε αυτή τη φάση στην Ελλάδα κρίνονται στις δύο νίκες, κατανοεί κάποιος πόσο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα που θέλει να υπερασπιστεί την έδρα της, αλλά και γι’ αυτήν που θέλει να τη «σπάσει».

Κάτι ανάλογο ισχύει και στο παιχνίδι Περιστέρι-ΑΕΚ, όπου η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τα όσα πέρασε στο Ισραήλ και τον αποκλεισμό της από το final-4 του Champions League. Απέναντι της θα βρει ένα ξεκούραστο, ίσως και «αγριεμένο» Περιστέρι, σε μία «μονομαχία» που αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον.

15:45     ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών         Basket League

19:15     Περιστέρι-ΑΕΚ  Basket League

20:00     Νιου Γιορκ Νικς-Κλίβελαντ Καβαλίερς  NBA

22:30     Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Σακραμέντο Κινγκς    NBA

02:00     Ατλάντα Χοκς-Μπόστον Σέλτικς               NBA

04:30     Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ντένβερ Νάγκετς        NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |