Νικς-Νετς, αφεντικό στη Νέα Υόρκη

Reading time3 λ

Ντέρμπι στο NBA, Νιου Γιορκ Νικς-Μπρούκλιν Νετς, με εκατοντάδες επιλογές για στοιχημα

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το κουπόνι του μπάσκετ εστιάζεται κυρίως στο ΝΒΑ, αφού ολοκληρώθηκαν και τα προκριματικά των εθνικών ομάδων για τη συμμετοχή στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου «κλείδωσαν» και τα τελευταία εισιτήρια. Ξημερώματα Πέμπτης, στις 02:30, διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της Νέας Υόρκης, Νιου Γιορκ Νικς-Μπρούκλιν Νετς, με το «αφεντικό» της πόλης να δείχνει πως αλλάζει.

Οι Νετς είχαν τον πρώτο λόγο τα τελευταία χρόνια. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν μία ομάδα αστέρων, ό,τι δηλαδή έκαναν τα προηγούμενα χρόνια οι Νικς και δεν τους έβγαινε. Αλλά τώρα βρίσκονται σε κατάσταση αναδιοργάνωσης, χωρίς τον franchise player όπως λέγονται τα μεγάλα «αστέρια» του ΝΒΑ. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν σε απευθείας συμμετοχή στα play offs.

Μία θέση πιο πάνω στην Ανατολική Περιφέρεια είναι οι Νικς, με τη διαφορά πως παρουσιάζονται πολύ πιο «καυτοί» αυτή την εποχή, έχοντας σερί έξι νικών. Μόνο οι Μπακς είναι πιο φορμαρισμένοι αυτή την εποχή, με 14 συνεχόμενες νίκες, σερί που θα δοκιμαστεί στον αγώνα Μιλγουόκι Μπακς-Ορλάντο Μάτζικ, με ερωτηματικό και πάλι σχετικά με το αν επιστρέψει ή όχι ο Γιάννης  Αντετοκούνμπο.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας στο NBA, ξεχωρίζει στις 02:30 ξημερώματα Πέμπτης το Μαϊάμι Χιτ-Φιλαδέλφεια 76ερς, αφού και οι δύο ομάδες είναι από αυτές που έχουν ως στόχο να πρωταγωνιστήσουν. Για τους Χιτ τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν, κυρίως λόγω της απουσίας του Μπάτλερ από πολλά παιχνίδια τους, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες του πρωταθλήματος.

Στο Οκλαχόμα Θάντερς-Λος Άντζελες Λέικερς θα φανεί για πρώτη φορά τι μπορούν να πετύχουν οι Λέικερς με τον Λεμπρόν Τζέιμς εκτός ομάδας, αφού τραυματίστηκε σχετικά σοβαρά και υπάρχει φόβος πως θα κοστίσει στην προσπάθεια της ομάδας του για να μπει στα play offs.

02:00 Ντιτρόιτ Πίστονς-Σικάγο Μπουλς                                NBA

02:00 Σάρλοτ Χόρνετς-Φοίνιξ Σανς                                         NBA

02:30 Μπόστον Σέλτικς-Κλίβελαντ Καβαλίερς                   NBA

02:30 Μαϊάμι Χιτ-Φιλαδέλφεια 76ερς                                   NBA

02:30 Νιου Γιορκ Νικς-Μπρούκλιν Νετς                                NBA

03:00 Χιούστον Ρόκετς-Μέμφις Γκρίζλις                                               NBA

03:00 Μιλγουόκι Μπακς-Ορλάντο Μάτζικ                          NBA

03:00 Οκλαχόμα Θάντερς-Λος Άντζελες Λέικερς                              NBA

05:00 Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Νιου Όρλεανς Πέλικανς          NBA