Κυριαρχεί το Νιού Γιορκ Νικς-Μιλγουόκι Μπακς

Reading time3 λ

Πλήθος προσφορών για στοιχημα υπάρχει στο παιχνίδι Νιού Γιορκ ΝικςΜιλγουόκι Μπακς.

Ο μαγικός κόσμος του NBA κλέβει την παράσταση στην εκκίνηση της εβδομάδας, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η μονομαχία Νιού Γιορκ Νικς-Μιλγουόκι Μπακς, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 02:30 τα ξημερώματα, συγκεντρώνει τα βλέμματα, αφού οι… πτήσεις και των δύο ομάδων είναι υψηλές στην ανατολική περιφέρεια.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι απόλυτα κυριαρχικός, οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν επιστρέψει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης της Ανατολής, αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος. Όμως, απέναντί τους έχουν τους Νιού Γιορκ Νικς, που έχουν βρεθεί σε εξαιρετική κατάσταση μέσα στο 2023, με αποτέλεσμα να πατήσουν στην εξάδα. Βέβαια οι Νεοϋορκέζοι δεν τα έχουν καταφέρει καλά ως τώρα απέναντι στα Ελάφια. Μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Στις 28 Οκτωβρίου οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν εντός έδρας τους Νιού Γιορκ Νικς με 119-108, ενώ στις 30 Νοεμβρίου κέρδισαν στη Νέα Υόρκη με 109-103.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΒΟΣΤΩΝΗ ΚΑΙ ΝΤΕΝΒΕΡ

Στην Ανατολή υπάρχει ακόμα μια σπουδαία μάχη, αυτή του ζευγαριού Μπόστον Σέλτικς-Σικάγο Μπουλς. Αυτή είναι η τελευταία φορά που συγκρούονται οι δύο ομάδες στην κανονική περίοδο. Οι Μπόστον Σέλτικς θέλουν να διατηρηθούν στο ρετιρέ του πρωταθλήματος, την ώρα που οι Σικάγο Μπουλς παλεύουν για να διατηρηθούν στη δεκάδα, η οποία οδηγεί στα πλέι-ιν. Οι Ταύροι έχουν το προβάδισμα στις μονομαχίες με τους Κέλτες. Νίκησαν στα δύο ματς που έγιναν στο Σικάγο, με 120-102 και 121-107, ενώ ηττήθηκαν στην επίσκεψή τους στη Βοστώνη με 123-119.

Από το «μέτωπο» της Δύσης, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ντένβερ Νάγκετς-Λος Άντζελες Λέικερς, η οποία είναι επίσης η τελευταία τους στην κανονική περίοδο. Οι Ντένβερ Νάγκετς δίνουν μάχη για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας. Από την πλευρά τους, οι Λος Άντζελες Λέικερς ψάχνουν αγωνιστική σταθερότητα, κυνηγώντας την είσοδο στη δεκάδα. Πάντως, οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν το πάνω χέρι. Νίκησαν στην πρώτη παρουσία τους στο Ντένβερ (110-99), αλλά και στο τελευταίο ματς που έγινε στο Λος Άντζελες (126-108), ενώ ηττήθηκαν στο ενδιάμεσο ματς που έλαβε χώρα στην «Πόλη των Αγγέλων» (121-110). Σημαντική αναμένεται και η κόντρα Μέμφις Γκρίζλις-Σαν Αντόνιο Σπερς, όπως και τα παιχνίδια Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς και Σακραμέντο Κινγκς-Ορλάντο Μάτζικ.

02:00   Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς            NBA

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Σικάγο Μπουλς                        NBA

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Μιλγουόκι Μπακς                      NBA

03:00   Μέμφις Γκρίζλις-Σαν Αντόνιο Σπερς                    NBA

04:00   Ντένβερ Νάγκετς-Λος Άντζελες Λέικερς              NBA

05:00   Σακραμέντο Κινγκς-Ορλάντο Μάτζικ                   NBA