Μέμφις-Ντάλας, μάλλον χωρίς Μοράντ

Reading time2 λ

Πλήθος επιλογών για ποντάρισμα υπάρχουν στην καθοριστική αναμέτρηση Μέμφις Γκρίζλις-Ντάλας Μάβερικς

Δευτέρα απόγευμα τοπική ώρα, ξημερώματα Τρίτης στις 02:00 δική μας ώρα, διεξάγεται η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο ΝΒΑ, Μέμφις Γκρίζλις-Ντάλας Μάβερικς. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Φυσικά, το πρόσωπο των ημερών τις τελευταίες μέρες είναι το «αστέρι» των Γκρίζλις, ο Τζα Μοράντ, του οποίου η τιμωρία ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής. Από σήμερα το πρωί θα μπορεί να προπονηθεί με την ομάδα, αλλά μοιάζει δύσκολο να παίξει κανονικά το βράδυ απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι έχει βαθμολογική σημασία και για τους δύο. Το Μέμφις θέλει να κρατήσει τη δεύτερη θέση, με τους Κινγκς να το πιέζουν, ενώ το Ντάλας στοχεύει στην διατήρηση της έκτης θέσης που το στέλνει απευθείας στα play offs.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΙΞΕΡΣ

Στο Φιλαδέλφεια 76ερς-Σικάγο Μπουλς, οι Σίξερς θα προσπαθήσουν να πετύχουν ένατη συνεχόμενη νίκη, αποδεικνύονται ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο «καυτή» ομάδα του πρωταθλήματος. Έχουν εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας και απειλούν τους Μπακς, από τους οποίους έχουν δύο παραπάνω ήττες, σχετικά με την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται το Νιου Γιορκ Νικς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αφού οι Νικς θέλουν να κρατήσουν τουλάχιστον την 5η θέση της ανατολικής περιφέρειας. Οι Τίμπεργουλβς προσπαθούν να παραμείνουν εντός των θέσεων που οδηγούν στο play in tournament κι από εκεί στα play off της δυτικής περιφέρειας.

Στους αγώνες Χιούστον Ρόκετς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Γιούτα Τζαζ-Σακραμέντο Κινγκς, υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, για Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Σακραμέντο Κινγκς που διεκδικούν ένα καλό πλασάρισμα στα play offs κόντρα στις χειρότερες ομάδες της δυτικής περιφέρειας. Οι Γουόριορς θέλουν να διατηρήσουν την έκτη θέση, για να μην εμπλακούν στο play in tournament, με τους Κινγκς να είναι ψηλότερα, στην τρίτη θέση, διεκδικώντας ακόμη και τη δεύτερη.

01:00     Φιλαδέλφεια 76ερς-Σικάγο Μπουλς       NBA

01:30     Νιου Γιορκ Νικς-Μινεσότα Τίμπεργλουβς             NBA

02:00     Χιούστον Ρόκετς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς          ΝΒΑ

02:00     Μέμφις Γκρίζλις-Ντάλας Μάβερικς          ΝΒΑ

03:00     Γιούτα Τζαζ-Σακραμέντο Κινγκς ΝΒΑ