Μιλγουόκι Μπακς-Γιούτα Τζαζ, αντίδραση

Reading time2 λ

Σημαντικές επιλογές για στοίχημα υπάρχουν στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Γιούτα Τζαζ.

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, το NBA, θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα απόψε και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η μονομαχία Μιλγουόκι Μπακς-Γιούτα Τζαζ, που είναι προγραμματισμένη για τις 03:00 τα ξημερώματα, είναι αυτή που ξεχωρίζει, ειδικά από την στιγμή που τα Ελάφια θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας τους γνώρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς από τους Μέμφις Γκρίζλις. Είναι δεδομένο ότι ο «πέλεκυς» των 41 πόντων δύσκολα θα ξεχαστεί από την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και θα επιχειρήσει να επιδείξει άμεση αντίδραση, στην προσπάθεια να παραμείνει στο κυνήγι των πρωτοπόρων Μπόστον Σέλτικς. Βέβαια, οι πρωταθλητές του 2021 αντιμετωπίζουν τους ανεβασμένους Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι προέρχονται από δύο νίκες στη σειρά επί των Νιού Όρλεανς Πέλικανς, η τελευταία στην παράταση, με συνέπεια να πλησιάζουν την επιστροφή στην πρώτη εξάδα της δυτικής περιφέρειας.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΙ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας είναι δεδομένα και το Φοίνιξ Σανς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς. Έπειτα από μια περίοδο κάμψης, η οποία έφερε πέντε διαδοχικές ήττες, οι Φοίνιξ Σανς «ανένηψαν». Νίκησαν τους Λος Άντζελες Κλίπερς κι ευελπιστούν ότι θα χτίσουν ένα σερί που θα τους ξαναφέρει στην κορυφής της Δύσης. Εκεί όπου βρέθηκαν πρόσκαιρα οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς. Όμως, οι διαδοχικές ήττες από τους Γιούτα Τζαζ τους «εκτροχίασαν» και πλέον αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες.

Σπουδαία αναμένεται και η μονομαχία Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ντάλας Μάβερικς. Αν και ασταθείς εσχάτως, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς παραμένουν σε τροχιά κορυφής στην ανατολική περιφέρεια. Εξίσου έντονες είναι και οι μεταπτώσεις των Ντάλας Μάβερικς, που παραμένουν εκτός της πρώτης εξάδας στη Δύση. Θέλουν, όμως, να πάρουν ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα με 105-90 την περασμένη Τετάρτη. Ενδιαφέρουσες αναμένονται επίσης οι συναντήσεις Λος Άντζελες Κλίπερς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Μέμφις Γκρίζλις, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες Σαν Αντόνιο Σπερς-Μαϊάμι Χιτ και Χιούστον Ρόκετς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

23:00   Λος Άντζελες Κλίπερς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς NBA

00:00   Σαν Αντόνιο Σπερς-Μαϊάμι Χιτ                             NBA

03:00   Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ντάλας Μάβερικς             NBA

03:00   Μιλγουόκι Μπακς-Γιούτα Τζαζ                             NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Μέμφις Γκρίζλις             NBA

03:00   Χιούστον Ρόκετς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς     NBA

04:00   Φοίνιξ Σανς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς                    NBA