Νετς-Λέικερς, λαμπερή μάχη

Reading time3 λ

Μεγάλες ευκαιρίες προσφέρονται για στοιχημα στο ματς Μπρούκλιν ΝετςΛος Άντζελες Λέικερς.

Στον μαγικό κόσμο του NBA στρέφονται τα βλέμματα σήμερα και στην Betsson το παιχνίδι γίνεται πάντα σε υψηλές αποδόσεις. Η σπουδαία μονομαχία Μπρούκλιν Νετς-Λος Άντζελες Λέικερς θα ξεκινήσει στις 02:30 τα ξημερώματα και δίκαια βρίσκεται στο επίκεντρο. Κοντράρονται λαμπερά αστέρια του πρωταθλήματος, τα οποία αναμένεται να μας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις.

Μπορεί να στερούνται τον τραυματία Κέβιν Ντουράντ οι Μπρούκλιν Νετς, αλλά με μπροστάρη τον έτερο αστέρα τους, τον Καϊρί Ίρβινγκ, κέρδισαν το ντέρμπι του «Μεγάλου Μήλου» με τους Νιού Γιορκ Νικς κι εξακολουθούν να βρίσκονται στο κυνήγι της δεύτερης θέσης της ανατολικής περιόδου. Την ίδια στιγμή, οι Λος Άντζελες Λέικερς έχασαν στην παράταση την παραδοσιακή μάχη με τους Μπόστον Σέλτικς στη Βοστώνη κι απέτυχαν να πλησιάσουν τη δεκάδα της Δύσης. Με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, όμως, να κάνει θαύματα και να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών, την οποία ακόμα κατέχει ο μυθικός Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, θα επιχειρήσουν να «ρεφάρουν».

«ΦΩΤΙΑ» ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ

Σπουδαίο παιχνίδι στο ανατολικό «μέτωπο» είναι και το Φιλαδέλφεια 76ερς-Ορλάντο Μάτζικ. Με τον συναρπαστικό Τζόελ Εμπίιντ να πραγματοποιεί μεγαλειώδη εμφάνιση, οι Φιλαδέλφεια 76ερς κέρδισαν το σπουδαίο παιχνίδι με τους Ντένβερ Νάγκετς και βρίσκονται στο δεύτερο σκαλοπάτι. Οι Ορλάντο Μάτζικ, αντίθετα, είναι «τραυματισμένοι» μετά την ήττα από τους Σικάγο Μπουλς, αλλά χάρη στον «ρούκι» Πάολο Μπαντσέρο κάνουν ζημιές κι ακόμα ελπίζουν σε είσοδο στην πρώτη δεκάδα.

Στη Δύση, μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ζευγάρι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Να «τρυπώσουν» στη ζώνη των πλέι-ιν παλεύουν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που σημείωσαν μια σπουδαία νίκη επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Με ηγέτη τον εξαιρετικό φέτος Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι πρωταθλητές προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες επί των Μέμφις Γκρίζλις και των Τορόντο Ράπτορς και με τον καταπληκτικό Στεφ Κάρι να έχει σταθερά την «μπαγκέτα», θέλουν να πλησιάσουν κι άλλο την εξάδα της περιφέρειας. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επίσης τα ζευγάρια Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Σακραμέντο Κινγκς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ατλάντα Χοκς.

02:00   Φιλαδέλφεια 76ερς-Ορλάντο Μάτζικ                    NBA

02:30   Μπρούκλιν Νετς-Λος Άντζελες Λέικερς               NBA

03:00   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Σακραμέντο Κινγκς     NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς          NBA

03:00   Σαν Αντόνιο Σπερς-Ουάσιγκτον Γουίζαρντς        NBA

03:30   Ντάλας Μάβερικς-Ντιτρόιτ Πίστονς                     NBA

04:00   Φοίνιξ Σανς-Τορόντο Ράπτορς                               NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ατλάντα Χοκς          NBA